'Gelin Serik'i birlikte yönetelim'

SİYASET 14.01.2024 - 16:04, Güncelleme: 14.01.2024 - 21:05
 

'Gelin Serik'i birlikte yönetelim'

CHP Serik belediye başkan adayı Kadir Kumbul, Gebiz, Tekke ve Töngüçlü'de vatandaşlar görüştü, esnaf ziyareti yaptı. Kumbul, "Gelin katılımcı belediyecilik anlayışı ile Serik'i birlikte yönetelim" dedi.

haberimizvar.net- CHP Serik belediye başkan adayı Kadir Kumbul, İlçe Başkanı Şeref Çimen ile birlikte Gebiz, Tekke ve Töngüşlü de esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla görüştü. Kumbul ziyaret sonrası şu ifadeleri kullandı: İlçemiz için 7 gün 24 saat çalışacağız. Periyodik olarak halkımızla buluşarak toplantılar yapacağız" diyen  Kumbul, şunları söyledi: Toplumun her kesimini dinleyeceğiz. Ne yaptığımızın, ne yapamadığımızın şeffaflık içinde hesabını vereceğiz. Bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin haklarını koruyarak, ilçemizi refah, huzur ve güven içinde yaşanabilir bir kent haline getiraceğiz. Engelsiz yaşam ve eşit yurttaşlık ilkesi ışığında belediyecilik yapacağız.12 ay turizmin yaşandığı, iyi bir ekonomi dengesine sahip olan, tarımın ve turizmin kalbi bir Serik hayal ediyoruz. Serik sakinlerinin sosyal anlamda mutlu olabileceği, sokaklarında yüzü gülen mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratmak istiyoruz. Bu güzel ilçemizin çocuklarına gençlerine, kadınlarına eşit, özgür ve yaşanabilir bir hayat sunmak istiyoruz.
CHP Serik belediye başkan adayı Kadir Kumbul, Gebiz, Tekke ve Töngüçlü'de vatandaşlar görüştü, esnaf ziyareti yaptı. Kumbul, "Gelin katılımcı belediyecilik anlayışı ile Serik'i birlikte yönetelim" dedi.

haberimizvar.net- CHP Serik belediye başkan adayı Kadir Kumbul, İlçe Başkanı Şeref Çimen ile birlikte Gebiz, Tekke ve Töngüşlü de esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla görüştü. Kumbul ziyaret sonrası şu ifadeleri kullandı:

İlçemiz için 7 gün 24 saat çalışacağız. Periyodik olarak halkımızla buluşarak toplantılar yapacağız" diyen  Kumbul, şunları söyledi: Toplumun her kesimini dinleyeceğiz. Ne yaptığımızın, ne yapamadığımızın şeffaflık içinde hesabını vereceğiz.

Bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin haklarını koruyarak, ilçemizi refah, huzur ve güven içinde yaşanabilir bir kent haline getiraceğiz. Engelsiz yaşam ve eşit yurttaşlık ilkesi ışığında belediyecilik yapacağız.12 ay turizmin yaşandığı, iyi bir ekonomi dengesine sahip olan, tarımın ve turizmin kalbi bir Serik hayal ediyoruz. Serik sakinlerinin sosyal anlamda mutlu olabileceği, sokaklarında yüzü gülen mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratmak istiyoruz. Bu güzel ilçemizin çocuklarına gençlerine, kadınlarına eşit, özgür ve yaşanabilir bir hayat sunmak istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.