CHP Kepez'de tarih yazacak

SİYASET 17.01.2024 - 16:06, Güncelleme: 17.01.2024 - 16:06
 

CHP Kepez'de tarih yazacak

Geçtiğimiz günlerde CHP Kepez Belediye Başkanı Adaylığı açıklanan Mesut Kocagöz, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalarına hız verdi.

haberimizvar.net- Partinin önde gelen isimleri ile CHP Kepez İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kocagöz’e, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, CHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve çok sayıda parti yöneticisi eşlik etti. Kepez’i CHP’ye kazandırmak için üyelerin ve halkın desteğini beklediğini ifade eden Kocagöz, “Antalyamız için, Kepezimiz için ve tüm vatandaşlarımız için aklın ve halkın yöneteceği bir anlayış için birlikte çalışacağız, Antalya kazanacak, Kepez kazanacak.” dedi.
Geçtiğimiz günlerde CHP Kepez Belediye Başkanı Adaylığı açıklanan Mesut Kocagöz, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalarına hız verdi.

haberimizvar.net- Partinin önde gelen isimleri ile CHP Kepez İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kocagöz’e, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, CHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve çok sayıda parti yöneticisi eşlik etti.

Kepez’i CHP’ye kazandırmak için üyelerin ve halkın desteğini beklediğini ifade eden Kocagöz, “Antalyamız için, Kepezimiz için ve tüm vatandaşlarımız için aklın ve halkın yöneteceği bir anlayış için birlikte çalışacağız, Antalya kazanacak, Kepez kazanacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.