haberimizvar.net yazdı medyaya YASAK geldi

SİYASET 06.08.2019 - 12:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

haberimizvar.net yazdı medyaya YASAK geldi

www.haberimizvar.net haber sitemizde dün yayınladığımız ve tıklanma rekoru kıran ‘AK Parti Muhaliflerinin Antalya ayağı’ başlığıyla yayınladığımız Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu’nun teşkilatlanma yapısının yer aldığı haberimizin ardından medyaya yasak geldi. AK Parti kulislerinin yer aldığı ve takipçi sayısıyla dikkat çeken ANKARA KUŞU rumuzlu Twitter hesabından haberimizin ardından şu duyuru yapıldı: “Medyaya, 'TV programlarında Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a yakın isimlere yer vermeyin' talimatı gitmiş…” İLGİLİ HABERİN LİNKİ: http://www.haberimizvar.net/haber-ak-parti-muhaliflerinin-antalya-ayagi-4898.html

www.haberimizvar.net haber sitemizde dün yayınladığımız ve tıklanma rekoru kıran ‘AK Parti Muhaliflerinin Antalya ayağı’ başlığıyla yayınladığımız Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu’nun teşkilatlanma yapısının yer aldığı haberimizin ardından medyaya yasak geldi. AK Parti kulislerinin yer aldığı ve takipçi sayısıyla dikkat çeken ANKARA KUŞU rumuzlu Twitter hesabından haberimizin ardından şu duyuru yapıldı:

“Medyaya, 'TV programlarında Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a yakın isimlere yer vermeyin' talimatı gitmiş…”

İLGİLİ HABERİN LİNKİ:

http://www.haberimizvar.net/haber-ak-parti-muhaliflerinin-antalya-ayagi-4898.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.