Siyasette Bayram sonrası beklenen

SİYASET 14.08.2019 - 16:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Siyasette Bayram sonrası beklenen

haberimizvar.net Kurban Bayramı sonrası Ankara siyasetinde heyecanla beklenen bir gelişme var. İddiaya göre; bayram öncesi yakın çalışma arkadaşlarına kabinede değişikliğini Kurban Bayramı sonrası açıklayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetçileri sabırsız beklentisine neden oldu.  Yarından itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aniden ekranlara çıkıp açıklamasını bekleyenler, bakan borsasını bile harekete geçirmiş durumda… ANTALYA’NIN DURUMU Mevcut Bakanlar Kurulu’nda bilindiği üzere Antalyalı iki bakan var. Bunlardan biri Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, diğeri ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy. Ankara kulislerinde Çavuşoğlu ve Ersoy’un Bakanlar Kurulu’nda kalacağı konuşulurken, Antalya Belediye eski Başkanı Menderes Türel’in adının Tarım ve Orman Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı için geçtiği gelen bilgiler arasında yerini alıyor.

haberimizvar.net Kurban Bayramı sonrası Ankara siyasetinde heyecanla beklenen bir gelişme var. İddiaya göre; bayram öncesi yakın çalışma arkadaşlarına kabinede değişikliğini Kurban Bayramı sonrası açıklayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetçileri sabırsız beklentisine neden oldu.  Yarından itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aniden ekranlara çıkıp açıklamasını bekleyenler, bakan borsasını bile harekete geçirmiş durumda…

ANTALYA’NIN DURUMU

Mevcut Bakanlar Kurulu’nda bilindiği üzere Antalyalı iki bakan var. Bunlardan biri Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, diğeri ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy. Ankara kulislerinde Çavuşoğlu ve Ersoy’un Bakanlar Kurulu’nda kalacağı konuşulurken, Antalya Belediye eski Başkanı Menderes Türel’in adının Tarım ve Orman Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı için geçtiği gelen bilgiler arasında yerini alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.