Başkan Böcek’in önünde 700 kişilik liste

SİYASET 17.08.2019 - 15:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan Böcek’in önünde 700 kişilik liste

Başkan Muhittin Böcek’in önünde Büyükşehir’deki AKP militanlarından oluşan 700 kişilik bir liste olduğu, fakat işten çıkarılacak ya da görev yeri değiştirilecek her AKP’linin CHP’den bir torpil devreye soktuğu için yeni yönetimin iyice daraldığı ileri sürüldü.

haberimizvar.net 31 Mart Yerel Seçimleri’nin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in AKP döneminde kalan kadrolarla çalışmaya devam etmesi CHP tabanında rahatsızlık yaratıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden gelen bilgilere göre ise Başkan Böcek’in önünde 700’ü aşkın ismin yer aldığı bir liste var. Bu listede görevden alınacak yöneticiler ve Menderes Türel döneminde AKP militanlığı yapan, CHP başta olmak üzere muhalefete saldıran, hakaret eden, eziyet çektiren isimler yer alıyor. Bunların bir kısmı işten çıkarılacak, bir bölümü de farklı görevlere gönderilecek. AKP’LİLER CHP’LİLERİ DEVREYE SOKUYOR Bu listenin hala hayata geçmemiş olmasının nedeni de yine bazı CHP’liler. İşten çıkarılacak ya da görev yeri değiştirilecek her AKP’linin bir CHP’li yönetici ya da belediye başkanı bularak devreye soktuğundan, baskı yaptığından yakınan Başkan Böcek’in, bu konuda iyice daraldığı dile getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nde AKP döneminden kalma bazı yöneticilerin ve kilit isimlerin CHP yönetiminden gelen iş başvurularına engel olduğu, işe almamak için oyunlar çevirdiği, ayak sürüdüğü de yoğun şikayet konusu.
Başkan Muhittin Böcek’in önünde Büyükşehir’deki AKP militanlarından oluşan 700 kişilik bir liste olduğu, fakat işten çıkarılacak ya da görev yeri değiştirilecek her AKP’linin CHP’den bir torpil devreye soktuğu için yeni yönetimin iyice daraldığı ileri sürüldü.

haberimizvar.net 31 Mart Yerel Seçimleri’nin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in AKP döneminde kalan kadrolarla çalışmaya devam etmesi CHP tabanında rahatsızlık yaratıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden gelen bilgilere göre ise Başkan Böcek’in önünde 700’ü aşkın ismin yer aldığı bir liste var. Bu listede görevden alınacak yöneticiler ve Menderes Türel döneminde AKP militanlığı yapan, CHP başta olmak üzere muhalefete saldıran, hakaret eden, eziyet çektiren isimler yer alıyor. Bunların bir kısmı işten çıkarılacak, bir bölümü de farklı görevlere gönderilecek.

AKP’LİLER CHP’LİLERİ DEVREYE SOKUYOR

Bu listenin hala hayata geçmemiş olmasının nedeni de yine bazı CHP’liler. İşten çıkarılacak ya da görev yeri değiştirilecek her AKP’linin bir CHP’li yönetici ya da belediye başkanı bularak devreye soktuğundan, baskı yaptığından yakınan Başkan Böcek’in, bu konuda iyice daraldığı dile getiriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nde AKP döneminden kalma bazı yöneticilerin ve kilit isimlerin CHP yönetiminden gelen iş başvurularına engel olduğu, işe almamak için oyunlar çevirdiği, ayak sürüdüğü de yoğun şikayet konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.