MHP’den Menderes Türel şaşkınlığı

SİYASET 21.08.2019 - 13:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

MHP’den Menderes Türel şaşkınlığı

İYİ Parti’den ayrılıp MHP’ye dönen Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı’nın katılım töreni duyurusu yerine Büyükşehir eski Başkanı Menderes Türel’in 13 Ocak’ta yaptığı ziyaretin mesajını geçen MHP Kepez İlçe Başkanlığı alay konusu oldu

haberimizvar.net Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Antalya’daki basın mensuplarının elektronik posta adresine gelen bir mesaj şaşkınlık yarattı. MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar adına basına gönderilen “İYİ Parti’den MHP’ye katılımlar” başlıklı mesajın ekinden bambaşka bir yazı çıktı. Mesajın ekindeki yazıda yine Mehmet Seyyar imzasıyla 13 Şubat 2019 tarihli bir davet yer alıyordu. ALAY KONUSU OLAN DAVET Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i 13 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da Kepez’de ağırlayacaklarını söyleyen Seyyar’ın bu basın daveti alay konusu oldu. Gazeteci Şükrü Ağırman yanlış mesajı, “Bu mail az önce geldi. Artık çok geç MHP” diye paylaşınca apar topar bir düzeltme mesajı yayınlandı. MHP Kepez İlçe Sekreteri Zeliha Açık, “Değerli basın mensupları, bir önceki mail yanlışlıkla gönderilmiştir. Lütfen dikkate almayınız. Yapılan yanlışlık için özür dilerim” diye yeni bir açıklama mesajı gönderdi.  Ardından da geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa edip MHP’ye döneceğini açıklayan İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı ve arkadaşlarının MHP’ye katılım töreninin basın daveti duyuruldu. 
İYİ Parti’den ayrılıp MHP’ye dönen Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı’nın katılım töreni duyurusu yerine Büyükşehir eski Başkanı Menderes Türel’in 13 Ocak’ta yaptığı ziyaretin mesajını geçen MHP Kepez İlçe Başkanlığı alay konusu oldu

haberimizvar.net Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Antalya’daki basın mensuplarının elektronik posta adresine gelen bir mesaj şaşkınlık yarattı. MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar adına basına gönderilen “İYİ Parti’den MHP’ye katılımlar” başlıklı mesajın ekinden bambaşka bir yazı çıktı. Mesajın ekindeki yazıda yine Mehmet Seyyar imzasıyla 13 Şubat 2019 tarihli bir davet yer alıyordu.

ALAY KONUSU OLAN DAVET

Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i 13 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da Kepez’de ağırlayacaklarını söyleyen Seyyar’ın bu basın daveti alay konusu oldu. Gazeteci Şükrü Ağırman yanlış mesajı, “Bu mail az önce geldi. Artık çok geç MHP” diye paylaşınca apar topar bir düzeltme mesajı yayınlandı. MHP Kepez İlçe Sekreteri Zeliha Açık, “Değerli basın mensupları, bir önceki mail yanlışlıkla gönderilmiştir. Lütfen dikkate almayınız. Yapılan yanlışlık için özür dilerim” diye yeni bir açıklama mesajı gönderdi.  Ardından da geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa edip MHP’ye döneceğini açıklayan İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı ve arkadaşlarının MHP’ye katılım töreninin basın daveti duyuruldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.