CHP’li Erdoğan: Maaşları ödeyin!

GÜNDEM 21.08.2019 - 15:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’li Erdoğan: Maaşları ödeyin!

AKP’li Akseki Belediyesi’nin 7 aydır işçi maaş ve ikramiyelerini ödemediğini söyleyen CHP’nin eski belediye meclis üyesi Erdoğan Erdoğan, “İşçiler maaş alamadıkları için ailevi sorunlar yaşıyor. Yeni seçilen belediye başkanı bunu bir an önce çözmelidir” dedi

haberimizvar.net AKP’li Akseki Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin 7 aydır maaş alamadıkları belirtildi. İşçilerin Şubat ayından beri maaş alamadığını, Ramazan bayramında bir miktar, Kurban bayramında da 1.500 TL avans verildiğini belirten CHP eski Akseki Belediye Meclis Üyesi ve belediye başkan adayı Erdoğan Erdoğan, “Sadece maaşlarını değil ikramiyelerini de alamıyorlar” açıklaması yaptı. SEÇİMLERDE MAAŞ SÖZÜ VERMİŞTİ İşçilerin maaş ve ikramiyelerinin ödenmemesinin son derece üzücü olduğunu söyleyen Erdoğan, “Olayın diğer yanı ise daha seçileli 4,5 ay olmuş bir başkanın ilçe ile ilgili çalışmaları, projeleri ile kamuoyunda gündeme gelmek yerine böyle tatsız konularla gündemde olmasıdır. Biz, yeni belediye başkanının çalışmalarını izlemek, Akseki’mize değer katacak işlerine destek verme amacındayken bu tablo ile karşılaşmamız şaşırtıcı olmuştur. Belediye başkanı seçimlerden önce, çalışan arkadaşlara maaşlarının tamamını ödeme sözü vermiş, bu vaat ile oy istemişti. Bırakın geçmiş maaşları, kendi döneminin maaşlarını ödememiştir. İnsanın aklına ister istemez, ‘kendi çalışanına verdiği sözü tutmayan başkan, Akseki’ye verdiği sözleri nasıl tutacak’ sorusu gündeme gelmekte ve önümüzdeki 4,5 yıl için bizi kaygılandırmaktadır” ifadelerini kullandı. ‘YENİ BAŞKANA İNANMAK İSTİYORUZ’ Gerek kadrolu, gerekse de şirket çalışanı işçilerin maaşlarını alamamalarının günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini, aile içinde sorunlara neden olduğunu vurgulayan Erdoğan Erdoğan, “Mağduriyetleri artık kamuoyundan gizlenemeyecek hale gelmiş bulunmaktadır. Yaşadıkları bu sıkıntı yüzünden zor durumda olduklarını bildiğimiz bu arkadaşlarımızın sorunlarını, yeni seçilmiş belediye başkanımızın yakın zamanda gidereceğine inanmak istiyoruz” dedi.
AKP’li Akseki Belediyesi’nin 7 aydır işçi maaş ve ikramiyelerini ödemediğini söyleyen CHP’nin eski belediye meclis üyesi Erdoğan Erdoğan, “İşçiler maaş alamadıkları için ailevi sorunlar yaşıyor. Yeni seçilen belediye başkanı bunu bir an önce çözmelidir” dedi

haberimizvar.net AKP’li Akseki Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin 7 aydır maaş alamadıkları belirtildi. İşçilerin Şubat ayından beri maaş alamadığını, Ramazan bayramında bir miktar, Kurban bayramında da 1.500 TL avans verildiğini belirten CHP eski Akseki Belediye Meclis Üyesi ve belediye başkan adayı Erdoğan Erdoğan, “Sadece maaşlarını değil ikramiyelerini de alamıyorlar” açıklaması yaptı.

SEÇİMLERDE MAAŞ SÖZÜ VERMİŞTİ

İşçilerin maaş ve ikramiyelerinin ödenmemesinin son derece üzücü olduğunu söyleyen Erdoğan, “Olayın diğer yanı ise daha seçileli 4,5 ay olmuş bir başkanın ilçe ile ilgili çalışmaları, projeleri ile kamuoyunda gündeme gelmek yerine böyle tatsız konularla gündemde olmasıdır. Biz, yeni belediye başkanının çalışmalarını izlemek, Akseki’mize değer katacak işlerine destek verme amacındayken bu tablo ile karşılaşmamız şaşırtıcı olmuştur. Belediye başkanı seçimlerden önce, çalışan arkadaşlara maaşlarının tamamını ödeme sözü vermiş, bu vaat ile oy istemişti. Bırakın geçmiş maaşları, kendi döneminin maaşlarını ödememiştir. İnsanın aklına ister istemez, ‘kendi çalışanına verdiği sözü tutmayan başkan, Akseki’ye verdiği sözleri nasıl tutacak’ sorusu gündeme gelmekte ve önümüzdeki 4,5 yıl için bizi kaygılandırmaktadır” ifadelerini kullandı.

‘YENİ BAŞKANA İNANMAK İSTİYORUZ’

Gerek kadrolu, gerekse de şirket çalışanı işçilerin maaşlarını alamamalarının günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini, aile içinde sorunlara neden olduğunu vurgulayan Erdoğan Erdoğan, “Mağduriyetleri artık kamuoyundan gizlenemeyecek hale gelmiş bulunmaktadır.

Yaşadıkları bu sıkıntı yüzünden zor durumda olduklarını bildiğimiz bu arkadaşlarımızın sorunlarını, yeni seçilmiş belediye başkanımızın yakın zamanda gidereceğine inanmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.