Yürü be Tamince

SİYASET 25.08.2019 - 14:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yürü be Tamince

Yürü be Tamince

  haberimizvar.net – Hakkında yapılan FETÖ suç duyurularından yırtan, Zaman gazetesinin eski ortaklarından Fettah Tamince’nin kamu kurumu Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetim kurulu üyeliğine atanmasına tepki yağıyor. Atamaya en sert tepki gösterenlerden de biri de ‘Cumhur İttifakı’nın unsurlarından MHP’nin Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan geldi. Tepkisini kinayeli bir dille gösteren Enginyurt, “Fettah Tamince Turizm Tanıtım Ajansı yönetim kurulu üyesi olmuş. Ne var bunda? Beni yapacak değiller ya! Adam Pensilvanya’dan berisini gezmiş, dolaşmış. Koskoca tatil köyü var. Para desen miktarı sınırsız, tabii ki favori Tamince. Fetöcü olduğuna dair söylentiler (!) vardı, takipsizlik aldı. Yürü be Tamince” ifadelerini kullandı. İLK TEPKİ İYİ PARTİ’DEN GELDİ Atama kararına bir tepki de İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk’tan geldi. Tepkisini Twitter hesabı üzerinden dile getiren Koncuk, “FETÖ’cü Zaman Gazetesi’nin eski ortağı olan, FETÖ elebaşı ile Pensilvanya’da görüşen Fettah Tamince, Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetim kurulu üyeliğine atanmış. FETÖ’yle mücadeleye nasıl inanalım? İhraç edilen 130 bin insan, size göre, daha mı çok suç işlemişti? Yazık” ifadelerini kullandı. ‘REİS’İN HABERİ YOK DEMİYORUM’ Ülke TV’nin bir dönem siyasi danışmanlığını ve daimi yorumculuğunu yapan Ömer Turan da Twitter hesabından, “Bugün Fettah Tamince Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetim kurulu üyeliğine atandı. Buna benzer onlarca karar. Eskiden olsa ben, bu atamalardan, Reisin haberi yok, Reis'in etrafı koza gibi örülmüş, bu atamalar Reise operasyondur derdim. Şimdi demiyorum” şeklinde tepki gösterdi. ERDOĞAN’IN AVUKATLARI MÜTEVELLİ Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e açılan ‘Kayıp trilyon’ davasının yargıcı, İYİ Parti kurucusu, eski hakim Osman Kaçmaz da, “Havuz medyası dışındaki tüm haberlerde yine Fettah Tamince gündemde. Kimsenin anlayamadığı bu atamanın ve nasıl korunduğunun iç yüzü aslında. Bilim Üniversitesi sahibi ve mütevelli başkanı Tamince, mütevelli üyelerinden 4 kişi ise Cumhurbaşkanının avukatları. Anlaşılmayacak ne var?” diye önemli bir ayrıntıya dikkat çekti.
Yürü be Tamince

 

haberimizvar.net – Hakkında yapılan FETÖ suç duyurularından yırtan, Zaman gazetesinin eski ortaklarından Fettah Tamince’nin kamu kurumu Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetim kurulu üyeliğine atanmasına tepki yağıyor. Atamaya en sert tepki gösterenlerden de biri de ‘Cumhur İttifakı’nın unsurlarından MHP’nin Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan geldi. Tepkisini kinayeli bir dille gösteren Enginyurt, “Fettah Tamince Turizm Tanıtım Ajansı yönetim kurulu üyesi olmuş. Ne var bunda? Beni yapacak değiller ya! Adam Pensilvanya’dan berisini gezmiş, dolaşmış. Koskoca tatil köyü var. Para desen miktarı sınırsız, tabii ki favori Tamince. Fetöcü olduğuna dair söylentiler (!) vardı, takipsizlik aldı. Yürü be Tamince” ifadelerini kullandı.

İLK TEPKİ İYİ PARTİ’DEN GELDİ

Atama kararına bir tepki de İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk’tan geldi. Tepkisini Twitter hesabı üzerinden dile getiren Koncuk, “FETÖ’cü Zaman Gazetesi’nin eski ortağı olan, FETÖ elebaşı ile Pensilvanya’da görüşen Fettah Tamince, Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetim kurulu üyeliğine atanmış. FETÖ’yle mücadeleye nasıl inanalım? İhraç edilen 130 bin insan, size göre, daha mı çok suç işlemişti? Yazık” ifadelerini kullandı.

‘REİS’İN HABERİ YOK DEMİYORUM’

Ülke TV’nin bir dönem siyasi danışmanlığını ve daimi yorumculuğunu yapan Ömer Turan da Twitter hesabından, “Bugün Fettah Tamince Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın yönetim kurulu üyeliğine atandı. Buna benzer onlarca karar. Eskiden olsa ben, bu atamalardan, Reisin haberi yok, Reis'in etrafı koza gibi örülmüş, bu atamalar Reise operasyondur derdim. Şimdi demiyorum” şeklinde tepki gösterdi.

ERDOĞAN’IN AVUKATLARI MÜTEVELLİ

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e açılan ‘Kayıp trilyon’ davasının yargıcı, İYİ Parti kurucusu, eski hakim Osman Kaçmaz da, “Havuz medyası dışındaki tüm haberlerde yine Fettah Tamince gündemde. Kimsenin anlayamadığı bu atamanın ve nasıl korunduğunun iç yüzü aslında. Bilim Üniversitesi sahibi ve mütevelli başkanı Tamince, mütevelli üyelerinden 4 kişi ise Cumhurbaşkanının avukatları. Anlaşılmayacak ne var?” diye önemli bir ayrıntıya dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.