aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Side'de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2024 - 16:53, Güncelleme: 02.11.2024 - 16:53
 

Side'de uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesi Side Mahallesi'nde uyuşturucu imalathanesine düzenlenen operasyonda 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre, Side Mahallesi’nde ikamet eden M.A.Ç. ve bazı kişilerin uyuşturucu madde imal ticareti yaptığı bilgisi üzerine, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Alınan arama kararı sonrası İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat Kısım Amirliği, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Side Jandarma Karakolu ekipleri tarafından belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda Z.C., M.A.Ç. ve O.B. ile birlikte D.A., Ş.T. adlı kadınlar da gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve üstlerinde yapılan aramalarda ‘Ji’ olarak bilinen 507 gram sıvılaştırılmış metamfetamin, 6 ekstazi hap ve 345,48 gram metamfetamin ele geçirildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bir kadın şüphelilere "yanındayım sonuna kadar" diye seslendi.
Antalya'nın Manavgat ilçesi Side Mahallesi'nde uyuşturucu imalathanesine düzenlenen operasyonda 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre, Side Mahallesi’nde ikamet eden M.A.Ç. ve bazı kişilerin uyuşturucu madde imal ticareti yaptığı bilgisi üzerine, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Alınan arama kararı sonrası İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat Kısım Amirliği, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Side Jandarma Karakolu ekipleri tarafından belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda Z.C., M.A.Ç. ve O.B. ile birlikte D.A., Ş.T. adlı kadınlar da gözaltına alındı.
Şüphelilerin ev ve üstlerinde yapılan aramalarda ‘Ji’ olarak bilinen 507 gram sıvılaştırılmış metamfetamin, 6 ekstazi hap ve 345,48 gram metamfetamin ele geçirildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bir kadın şüphelilere "yanındayım sonuna kadar" diye seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.