Böcek’i ‘Taş’larken kadınları aşağıladı

GÜNDEM 25.08.2019 - 17:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Böcek’i ‘Taş’larken kadınları aşağıladı

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Ukrayna ziyaretini, yoruma açık bir şekilde kadınları aşağılayarak haber yapan gazetenin kupürünü paylaşarak kendince ‘ironik’ gönderme yaptı.

haberimizvar.net Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 'Kardeş Şehirler Fuarı'na katılmak üzere Ukrayna'nın Lviv kentine gitti. Büyükşehir Belediyesi'nden bir ekiple Lviv'de ziyaretlerde bulunan Böcek, Lviv Belediyesi'nin Antalya'ya kardeş belediye olma yönünde talepte bulunduğunu belirterek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. ‘BÖYLE HABER YAPILMAZ!’ AK Parti İl Başkanı İbrahim Taş, Muhittin Böcek'in Lviv'e yaptığı ziyareti haberi yapan bir gazetenin kupürünü sosyal medya hesabından paylaşarak, "Böcek'ten büyük(!) icraat" yorumunda bulundu. Haberi yapan gazetenin, Lviv’in tarihi, turistik ve ticari değerlerini ele almadan nüfusunun yüzde 85’inin kadın olduğunu vurgulaması ve Başkan Taş’ın da bunu paylaşması tepkilere neden oldu. Başkan Böcek’in Moskova ve Lviv ziyaretinde mana aranması ve bu mananın kadınları aşağılayarak ele alınmasına tepki gösteren vatandaş, “Muhalefet ve siyaset yapacağım diyerek böyle haber yapılmaz” diyerek Başkan Taş’ın bu haberi paylaşmasını yakışıksız olarak değerlendirdi.
AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Ukrayna ziyaretini, yoruma açık bir şekilde kadınları aşağılayarak haber yapan gazetenin kupürünü paylaşarak kendince ‘ironik’ gönderme yaptı.

haberimizvar.net Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 'Kardeş Şehirler Fuarı'na katılmak üzere Ukrayna'nın Lviv kentine gitti. Büyükşehir Belediyesi'nden bir ekiple Lviv'de ziyaretlerde bulunan Böcek, Lviv Belediyesi'nin Antalya'ya kardeş belediye olma yönünde talepte bulunduğunu belirterek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

‘BÖYLE HABER YAPILMAZ!’

AK Parti İl Başkanı İbrahim Taş, Muhittin Böcek'in Lviv'e yaptığı ziyareti haberi yapan bir gazetenin kupürünü sosyal medya hesabından paylaşarak, "Böcek'ten büyük(!) icraat" yorumunda bulundu. Haberi yapan gazetenin, Lviv’in tarihi, turistik ve ticari değerlerini ele almadan nüfusunun yüzde 85’inin kadın olduğunu vurgulaması ve Başkan Taş’ın da bunu paylaşması tepkilere neden oldu. Başkan Böcek’in Moskova ve Lviv ziyaretinde mana aranması ve bu mananın kadınları aşağılayarak ele alınmasına tepki gösteren vatandaş, “Muhalefet ve siyaset yapacağım diyerek böyle haber yapılmaz” diyerek Başkan Taş’ın bu haberi paylaşmasını yakışıksız olarak değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.