Şoförler Odası’nda olağanüstü seçim

GÜNDEM 27.08.2019 - 16:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şoförler Odası’nda olağanüstü seçim

Polis baskını ve açılan dava sonrası Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın seçimli olağanüstü genel kurula gitmesi için başvuru yapıldı. Kabul edilen başvuruya oda yönetiminin itiraz etme hakkı bulunuyor

haberimizvar.net Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda hayli hareketli günler yaşanıyor. Odaya yapılan polis baskını ve açılan dava sonrası odanın olağanüstü genel kurula gitmesi için bazı isimler tarafından Ticaret Bakanlığına başvuru yapıldı. Manşet Gazetesi’nden Şükrü Ağırman’ın haberine göre, başvuru, bakanlığa bağlı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildi. Alınan kararla oda yönetiminin 6 Ekim 2019 tarihinde seçimli olağanüstü genel kurul yapması bekleniyor. Ancak oda yönetiminin bu karara idare mahkemesinde itiraz etme hakkı da bulunuyor. 5 seçimi üst üste kazanan Mehmet Ali Alkan’ın aday olup olmayacağı bilinmiyor. ADAY İSİMLERİ ORTAYA SAÇILDI Odaya üye olan herkes başkan adayı olarak çıkabiliyor. Bu kapsamda kulislerde oda başkanlığı için aday olarak TŞOF Başkan Vekili ve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’a karşı 3 seçim kaybeden Niyazi Özçelik’in adı geçiyor. Ayrıca aday olarak Yeni Antalya Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif Afşin, plaka işi yapanların desteklediği Alkan’ın yönetim kurulu ekibinden Oğuzhan Borazan ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin isimleri konuşuluyor. Bu isimlerin dışında 3 ismin daha adaylığa soyunabileceği öngörülüyor.
Polis baskını ve açılan dava sonrası Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın seçimli olağanüstü genel kurula gitmesi için başvuru yapıldı. Kabul edilen başvuruya oda yönetiminin itiraz etme hakkı bulunuyor

haberimizvar.net Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda hayli hareketli günler yaşanıyor. Odaya yapılan polis baskını ve açılan dava sonrası odanın olağanüstü genel kurula gitmesi için bazı isimler tarafından Ticaret Bakanlığına başvuru yapıldı. Manşet Gazetesi’nden Şükrü Ağırman’ın haberine göre, başvuru, bakanlığa bağlı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildi. Alınan kararla oda yönetiminin 6 Ekim 2019 tarihinde seçimli olağanüstü genel kurul yapması bekleniyor. Ancak oda yönetiminin bu karara idare mahkemesinde itiraz etme hakkı da bulunuyor. 5 seçimi üst üste kazanan Mehmet Ali Alkan’ın aday olup olmayacağı bilinmiyor.

ADAY İSİMLERİ ORTAYA SAÇILDI
Odaya üye olan herkes başkan adayı olarak çıkabiliyor. Bu kapsamda kulislerde oda başkanlığı için aday olarak TŞOF Başkan Vekili ve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’a karşı 3 seçim kaybeden Niyazi Özçelik’in adı geçiyor. Ayrıca aday olarak Yeni Antalya Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif Afşin, plaka işi yapanların desteklediği Alkan’ın yönetim kurulu ekibinden Oğuzhan Borazan ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin isimleri konuşuluyor. Bu isimlerin dışında 3 ismin daha adaylığa soyunabileceği öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.