#Susamamdiyengençlereselamolsun

GÜNDEM 07.09.2019 - 13:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

#Susamamdiyengençlereselamolsun

Antalyalı olan rapçi Şanışer’in milyonlarca izlenen ‘#Susamam’ klipi ile Canan Kaftancıoğlu’nun “Biz mevsimi başladı, susamam” mesajı üst üste geldi. ‘Susamam’ akımına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, Şanışer’le çekilen fotoğrafını “#Susamam diyen gençlere selam olsun” diye paylaştı.

HABERİMİZ VAR – Antalyalı rapçi Şanışer’in 17 şarkıcıyla birlikte söylediği “#Susamam” şarkısına çektiği 14 dakika 55 saniyelik klip Türkiye’de sosyal medyanın gündemine oturdu. Dün toplam 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Twitter’dan “Biz mevsimi başladı, susamam” mesajıyla ayrı bir anlam kazanan ‘Susamam’ klipi daha fazla insana ulaşmaya başladı. CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, daha önce belediye etkinliklerinde iki kez sahne alan Şanışer’le çekilen fotoğrafını, “#Susamam diyen gençlere selam olsun” notuyla paylaştı. TOPLUMSAL KONULARDA ELEŞTİRİ 5 Eylül gecesi geç saatlerde YouTube’a yüklenen ‘Susamam’ isimli video, yaklaşık 12 saat içinde 2 milyondan fazla kez izlendi. Twitter’da da ‘#Susamam’ etiketi, 300 binden fazla mesajla dünya genelinde en çok konuşulan başlıklar listesinde bir numarada bulunuyor. Ayrıca, Google’da da Şanışer, #Susamam ve diğer bazı rapçiler de Türkiye’de en çok aranan terimler arasında yer alıyor. Klipte, Türkiye’nin çevre, kadın hakları, hayvan hakları, adalet, hukuk ve trafik gibi toplumsal konularda eleştirel göndermeler yer alıyor. EZHEL VE CEZA’DAN DA İKİ KLİP “#Susamam” videosuyla eş zamanlı olarak, rap dünyasının iki önemli ismi Ezhel ve Ceza da toplumsal konularda eleştirel göndermeler yapan rap klipleri yayınladı. ‘#Susamam’ videosunda yer alan rapçilerden Kamufle, böyle bir video çekme fikrinin Şanışer’den geldiğini söyledi. Kamufle, klipin ortaya çıkışını, “Şanışer aradı. 20 tane toplumsal konuyu 20 farklı MC (şarkıcı) yapsa nasıl olur dedi, valla süper olur dedim. Voltran oluşturduk” diye anlattı. Kamufle’nin verdiği bilgiye göre, çalışmalar iki ay önce başladı ve konular başlangıçta belirlendi. Bunun üzerine şarkıcılar, işleyecekleri toplumsal konuyla ilgili sözleri yazdı, klipler çekildi. Daha sonra hazırlanan şarkılar ve klipler, Şanışer tarafından bir araya getirildi. MURATPAŞA’DA 2 KEZ SAHNE ALDI Antalyalı olan rapçi Şanışer Muratpaşa Belediyesi’nin 2018 yılında düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ve bu yıl yapılan 19 Mayıs 100. Yıl Gençlik Festivali’nde sahne aldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, bu yılki Gençlik Festivali’nde sahne alan Şanışer’le çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak, “#Susamam diyen gençlere selam olsun” mesajı verdi. (Haber Merkezi)  
Antalyalı olan rapçi Şanışer’in milyonlarca izlenen ‘#Susamam’ klipi ile Canan Kaftancıoğlu’nun “Biz mevsimi başladı, susamam” mesajı üst üste geldi. ‘Susamam’ akımına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, Şanışer’le çekilen fotoğrafını “#Susamam diyen gençlere selam olsun” diye paylaştı.

HABERİMİZ VAR – Antalyalı rapçi Şanışer’in 17 şarkıcıyla birlikte söylediği “#Susamam” şarkısına çektiği 14 dakika 55 saniyelik klip Türkiye’de sosyal medyanın gündemine oturdu. Dün toplam 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Twitter’dan “Biz mevsimi başladı, susamam” mesajıyla ayrı bir anlam kazanan ‘Susamam’ klipi daha fazla insana ulaşmaya başladı. CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, daha önce belediye etkinliklerinde iki kez sahne alan Şanışer’le çekilen fotoğrafını, “#Susamam diyen gençlere selam olsun” notuyla paylaştı.

TOPLUMSAL KONULARDA ELEŞTİRİ

5 Eylül gecesi geç saatlerde YouTube’a yüklenen ‘Susamam’ isimli video, yaklaşık 12 saat içinde 2 milyondan fazla kez izlendi. Twitter’da da ‘#Susamam’ etiketi, 300 binden fazla mesajla dünya genelinde en çok konuşulan başlıklar listesinde bir numarada bulunuyor. Ayrıca, Google’da da Şanışer, #Susamam ve diğer bazı rapçiler de Türkiye’de en çok aranan terimler arasında yer alıyor. Klipte, Türkiye’nin çevre, kadın hakları, hayvan hakları, adalet, hukuk ve trafik gibi toplumsal konularda eleştirel göndermeler yer alıyor.

EZHEL VE CEZA’DAN DA İKİ KLİP

“#Susamam” videosuyla eş zamanlı olarak, rap dünyasının iki önemli ismi Ezhel ve Ceza da toplumsal konularda eleştirel göndermeler yapan rap klipleri yayınladı. ‘#Susamam’ videosunda yer alan rapçilerden Kamufle, böyle bir video çekme fikrinin Şanışer’den geldiğini söyledi. Kamufle, klipin ortaya çıkışını, “Şanışer aradı. 20 tane toplumsal konuyu 20 farklı MC (şarkıcı) yapsa nasıl olur dedi, valla süper olur dedim. Voltran oluşturduk” diye anlattı. Kamufle’nin verdiği bilgiye göre, çalışmalar iki ay önce başladı ve konular başlangıçta belirlendi. Bunun üzerine şarkıcılar, işleyecekleri toplumsal konuyla ilgili sözleri yazdı, klipler çekildi. Daha sonra hazırlanan şarkılar ve klipler, Şanışer tarafından bir araya getirildi.

MURATPAŞA’DA 2 KEZ SAHNE ALDI

Antalyalı olan rapçi Şanışer Muratpaşa Belediyesi’nin 2018 yılında düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ve bu yıl yapılan 19 Mayıs 100. Yıl Gençlik Festivali’nde sahne aldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, bu yılki Gençlik Festivali’nde sahne alan Şanışer’le çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak, “#Susamam diyen gençlere selam olsun” mesajı verdi. (Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.