Gül gibi atamalar

GÜNDEM 07.09.2019 - 15:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gül gibi atamalar

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Mustafa Gül döneminin 3 şube müdürüne yeniden görev verdi.

HABERİMİZ VAR – 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayı Mustafa Gül’le yarışıp belediye başkanlığını kazanan DSP adayı Necati Topaloğlu, eski başkan Gül’ün ekibine görev vermeye başladı. Mustafa Gül döneminde Temizlik İşleri Şube Müdürü olarak görev yapan Arif Çelik, yeni dönemde önce görevden alındı. Yerine Murat Erdal getirildi. Geçtiğimiz Pazartesi günü ise Murat Erdal görevden alındı ve Gül döneminin şube müdürü Arif Çelik yine eski görevine atandı. MUSTAFA GÜL’ÜN 3 BÜROKRATI Mustafa Gül döneminde Fen İşleri Şube Müdürü olan Ümit Selçuk Çelik’in de yeni dönemde Kültür Şube Müdürü olarak atandığı kaydedilirken, görevden alınan Destek Hizmetleri eski şube müdürü İsmail Ceylan’ın da tekrar aynı göreve getirildiği kaydedildi.   
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Mustafa Gül döneminin 3 şube müdürüne yeniden görev verdi.

HABERİMİZ VAR – 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayı Mustafa Gül’le yarışıp belediye başkanlığını kazanan DSP adayı Necati Topaloğlu, eski başkan Gül’ün ekibine görev vermeye başladı. Mustafa Gül döneminde Temizlik İşleri Şube Müdürü olarak görev yapan Arif Çelik, yeni dönemde önce görevden alındı. Yerine Murat Erdal getirildi. Geçtiğimiz Pazartesi günü ise Murat Erdal görevden alındı ve Gül döneminin şube müdürü Arif Çelik yine eski görevine atandı.

MUSTAFA GÜL’ÜN 3 BÜROKRATI

Mustafa Gül döneminde Fen İşleri Şube Müdürü olan Ümit Selçuk Çelik’in de yeni dönemde Kültür Şube Müdürü olarak atandığı kaydedilirken, görevden alınan Destek Hizmetleri eski şube müdürü İsmail Ceylan’ın da tekrar aynı göreve getirildiği kaydedildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.