Yavaş ve İmamoğlu gelmedi

GÜNDEM 08.09.2019 - 16:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yavaş ve İmamoğlu gelmedi

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün 667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ne davet ettiği Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Antalya’ya gelmedi.

HABERİMİZ VAR – Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün 667’ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine davet ettiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Antalya’ya gelmedi. 29 Ağustos’ta her iki belediye başkanını da makamlarında ziyaret eden Halil Öztürk, kıspet hediye etmiş ve yağlı güreşlere davet etmişti. KEMERBURGAZ’DA AİLE GEZİSİ Bu sabah ailesiyle Kemerburgaz Kent Ormanı’nda yürümeyi tercih eden İmamoğlu, “Yaklaşık 5 milyon metrekarelik kent ormanının ilk etabının 29 Ekim’e kadar halkın kullanımına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz. İstanbul’un nefes aldığı alanları gözümüz gibi koruyacağız” mesajı verdi. Peyzaj Mimarları Odası’nın PMOGENÇ Yaz Kampı’nda üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Mansur Yavaş da, “Mimar adaylarıyla Ankara için yaptığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Onların düşünceleri başkentimizin geleceği için çok değerli. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” mesajı verdi. (Haber Merkezi)      
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün 667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ne davet ettiği Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Antalya’ya gelmedi.

HABERİMİZ VAR – Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün 667’ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine davet ettiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Antalya’ya gelmedi. 29 Ağustos’ta her iki belediye başkanını da makamlarında ziyaret eden Halil Öztürk, kıspet hediye etmiş ve yağlı güreşlere davet etmişti.

KEMERBURGAZ’DA AİLE GEZİSİ

Bu sabah ailesiyle Kemerburgaz Kent Ormanı’nda yürümeyi tercih eden İmamoğlu, “Yaklaşık 5 milyon metrekarelik kent ormanının ilk etabının 29 Ekim’e kadar halkın kullanımına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz. İstanbul’un nefes aldığı alanları gözümüz gibi koruyacağız” mesajı verdi. Peyzaj Mimarları Odası’nın PMOGENÇ Yaz Kampı’nda üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Mansur Yavaş da, “Mimar adaylarıyla Ankara için yaptığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Onların düşünceleri başkentimizin geleceği için çok değerli. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” mesajı verdi. (Haber Merkezi)

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.