Perşembe gününe DİKKAT!

YEREL 09.09.2019 - 11:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Perşembe gününe DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya’da bu hafta en yüksek sıcaklığın 12 Eylül Perşembe günü yaşanacağını bildirdi

haberimizvar.net Antalya’da bu hafta hava sıcaklığı mevsim normallerinde gidecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya’da bu hafta en yüksek sıcaklığın 12 Eylül Perşembe günü yaşanacağını belirterek, yaşlı, hasta ve çocukların dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu. Buna göre, bugün en yüksek 32, en düşük sıcaklık ise 23 derece olacak. 40 DERECE HİSSEDİLECEK Salı ve Çarşamba günü sıcaklık bir derece artarak 33, 24 dereceyi bulacak. Perşembe günü ise ün düşük sıcaklık 25, en yüksek sıcaklık ise 38 dereceleri görecek. Hissedilen sıcaklık ise, 40 dereceyi bulacak. Cuma günü sıcaklık devam ederken, hafta sonu hava mevsim normallerine gelecek. Cumartesi en yüksek sıcaklık 32, en düşük sıcaklık ise 18 derece olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya’da bu hafta en yüksek sıcaklığın 12 Eylül Perşembe günü yaşanacağını bildirdi

haberimizvar.net Antalya’da bu hafta hava sıcaklığı mevsim normallerinde gidecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya’da bu hafta en yüksek sıcaklığın 12 Eylül Perşembe günü yaşanacağını belirterek, yaşlı, hasta ve çocukların dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu. Buna göre, bugün en yüksek 32, en düşük sıcaklık ise 23 derece olacak.

40 DERECE HİSSEDİLECEK

Salı ve Çarşamba günü sıcaklık bir derece artarak 33, 24 dereceyi bulacak. Perşembe günü ise ün düşük sıcaklık 25, en yüksek sıcaklık ise 38 dereceleri görecek. Hissedilen sıcaklık ise, 40 dereceyi bulacak. Cuma günü sıcaklık devam ederken, hafta sonu hava mevsim normallerine gelecek. Cumartesi en yüksek sıcaklık 32, en düşük sıcaklık ise 18 derece olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.