Whatsapp grubu kurmuşlar

SİYASET 09.09.2019 - 12:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Whatsapp grubu kurmuşlar

Aralarında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de olduğu CHP'li 11 belediye ortak çalışmalarına hız katmak için Whatsapp grubu kurdu

haberimizvar.net Haziran seçimlerinin ardından İstanbul ve Ankara’yla birlikte birçok büyükşehir belediyesini kazanan CHP’de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Zamanı iyi değerlendirmeye hedefleyen büyükşehir belediye başkanları aralarında Whatsapp grubu kurdu. ANLIK HABERLEŞME Her ay bir araya gelecekleri öğrenilen ve aralarında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de olduğu 11 belediye başkanı ortak projeleri hızlandırmak için Whatsapp grubunda yazışmaya başladı. Yalnızca başkanların yer aldığı bu grup üzerinden her türlü konuda anlık haberleşme sağlanabilecek.
Aralarında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de olduğu CHP'li 11 belediye ortak çalışmalarına hız katmak için Whatsapp grubu kurdu

haberimizvar.net Haziran seçimlerinin ardından İstanbul ve Ankara’yla birlikte birçok büyükşehir belediyesini kazanan CHP’de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Zamanı iyi değerlendirmeye hedefleyen büyükşehir belediye başkanları aralarında Whatsapp grubu kurdu.

ANLIK HABERLEŞME

Her ay bir araya gelecekleri öğrenilen ve aralarında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de olduğu 11 belediye başkanı ortak projeleri hızlandırmak için Whatsapp grubunda yazışmaya başladı. Yalnızca başkanların yer aldığı bu grup üzerinden her türlü konuda anlık haberleşme sağlanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.