İlk gün bilançosu: İstifalar devam ediyor

SİYASET 13.09.2019 - 17:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İlk gün bilançosu: İstifalar devam ediyor

AKP’den ihracı istenen Ahmet Davutoğlu, 5 arkadaşıyla birlikte istifa etti. Davuoğlu’nun istifasının ardından eski milletvekilleri Ömer Ünal ve İbrahim Turhan ile işadamı Ahmet Müfit Cengiz’in de AKP’den istifa ettikleri duyuruldu

haberimizvar.net AKP’nin ihracını istediği ve bugün ihraç edilmesi beklenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ekibiyle birlikte iktidar partisinden istifa etti. Davutoğlu’yla birlikte AKP’den ihraçları istenen eski vekiller Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı’nın yanı sıra AKP eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı da istifalarını açıkladı. Davutoğlu yeni kuracağı partiye ‘her kesimi’ davet etti. Davutoğlu’nun istifası ve davetinin ardından yeni istifalar da gündeme düşmeye başladı. YENİ İSTİFALAR GÜNDEMDE Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan kanadından paylaştığı kulislerle tanınan Twitter fenomeni Ankara Kuşu, basın toplantısıyla ilan edilen istifaların ardından, Konya eski milletvekili Ömer Ünal, İzmir eski milletvekili İbrahim Turhan ve AKP’nin çok önemli isimlerinden işadamı Ahmet Müfit Cengiz’in de partisinden istifa ettiğini duyurdu. Mevcut milletvekillerinin istifalarının ise en sona kalacağını söyleyen Ankara Kuşu, “Altın vuruş” açıklaması yaptı.
AKP’den ihracı istenen Ahmet Davutoğlu, 5 arkadaşıyla birlikte istifa etti. Davuoğlu’nun istifasının ardından eski milletvekilleri Ömer Ünal ve İbrahim Turhan ile işadamı Ahmet Müfit Cengiz’in de AKP’den istifa ettikleri duyuruldu

haberimizvar.net AKP’nin ihracını istediği ve bugün ihraç edilmesi beklenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ekibiyle birlikte iktidar partisinden istifa etti. Davutoğlu’yla birlikte AKP’den ihraçları istenen eski vekiller Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı’nın yanı sıra AKP eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı da istifalarını açıkladı. Davutoğlu yeni kuracağı partiye ‘her kesimi’ davet etti. Davutoğlu’nun istifası ve davetinin ardından yeni istifalar da gündeme düşmeye başladı.

YENİ İSTİFALAR GÜNDEMDE

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan kanadından paylaştığı kulislerle tanınan Twitter fenomeni Ankara Kuşu, basın toplantısıyla ilan edilen istifaların ardından, Konya eski milletvekili Ömer Ünal, İzmir eski milletvekili İbrahim Turhan ve AKP’nin çok önemli isimlerinden işadamı Ahmet Müfit Cengiz’in de partisinden istifa ettiğini duyurdu. Mevcut milletvekillerinin istifalarının ise en sona kalacağını söyleyen Ankara Kuşu, “Altın vuruş” açıklaması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.