Doğu ilçeleri dikkat!

YEREL 16.09.2019 - 11:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Doğu ilçeleri dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Antalya’nın doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü yağış ekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, rüzgarın genellikle Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Antalya’da hava durumu hafta boyunca şu şekilde olacak: 16 Eylül Pazartesi: En yüksek 32 derece, parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17 Eylül Salı: En yüksek 31 derece, parçalı bulutlu 18 Eylül Çarşamba: En yüksek 31 derece, açık ve güneşli 19 Eylül Perşembe: En yüksek 30 derece, açık ve güneşli 20 Eylül Cuma: En yüksek 30 derece, az bulutlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Antalya’nın doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü yağış ekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, rüzgarın genellikle Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Antalya’da hava durumu hafta boyunca şu şekilde olacak:

16 Eylül Pazartesi: En yüksek 32 derece, parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

17 Eylül Salı: En yüksek 31 derece, parçalı bulutlu

18 Eylül Çarşamba: En yüksek 31 derece, açık ve güneşli

19 Eylül Perşembe: En yüksek 30 derece, açık ve güneşli

20 Eylül Cuma: En yüksek 30 derece, az bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.