Serik'te 05.05.2025'te 50 çiftin nikahı kıyıldı
Serik'te 05.05.2025'te 50 çiftin nikahı kıyıldı
Antalya'nın Serik ilçesinde 05.05.2025 tarihinde nikah yoğunluğu yaşandı. Serik Belediyesi Nikah Salonu'nda, evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak ve rakamsal simetri oluşturmak isteyen 50 çiftin nikahı kıyıldı.
Antalya'nın Serik ilçesinde 05.05.2025 tarihinde nikah yoğunluğu yaşandı. Serik Belediyesi Nikah Salonu'nda, evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak ve rakamsal simetri oluşturmak isteyen 50 çiftin nikahı kıyıldı.
haberimizvar.net- Serik'te nikah tarihlerini daha anlamlı kılmak isteyen çiftler 05.05.2025 tarihinde nikah masasına oturdu. Nikah tarihini sembolik ve akılda kalıcı bir güne denk getirmek isteyen çiftlerin yoğun talebi dolayısıyla ilçedeki nikah dairesinde hareketlilik yaşandı. Serik Belediyesi Nikah Salonu'nda dün akşam saat 23.00'e kadar devam eden nikah işlemlerinde 50 nikah kıyıldı. Sacide Nur Topçu ile Mehmet Göksu çiftinin nikahını ise Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul kıydı.
Başkan Kumbul, 05.05.2025 tarihi dolayısıyla nikah yoğunluğu yaşandığını belirterek, "Kadınlar bu tür tarihlere çok önem veriyor. Gelin hanım çok isabetli bir karar almış. 05.05.2025 unutulmayacak bir tarih. Ben de 07.07.2007 tarihinde evlenmiştim. O yüzden evlenme tarihimi hiç unutmuyorum. Böyle güzel bir olaya ben de vesile olduğum için çok mutluyum. Şu ana kadar 30 civarında nikah kıyıldı ama bu akşam saat 23.00'e kadar sürecek olan nikah kıyma işlemlerinde 50 nikahı tamamlayacağız. Yeni müracaat eden çiftlerimizi de geri çevirmeyeceğiz" dedi.
Damat Mehmet Göksu, "Bugünü yaşamak çok güzel bir şey. Allah'ım herkese nasip etsin. İnşallah mutlu ve mesut bir yuvamız olur" diye konuştu. Gelin Sacide Nur Topçu da "Evlenmek inşallah herkese nasip olur. Ama doğru kişi ile yapılınca daha güzel oluyor. Ben hayatımda doğru kişiyi seçtiğime inanıyorum. 05.05.2025 tarihi anlamlı ve unutulmaz bir tarih olduğu için bugünü seçtik" dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.