Oğluma Tayyip ismi verdiğime pişmanım!

SİYASET 17.09.2019 - 17:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Oğluma Tayyip ismi verdiğime pişmanım!

Alanya’da iki dönem AKP’de belde başkanlığı, meclis üyeliği yaptıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istifa eden Emin Özden, “Tayyip Bey davaya hizmet ettiği için oğluma ismini verdim. Şimdi pişmanım. Oğluma sadece Mevlüt diyorum” dedi

haberimizvar.net Antalya’nın Alanya İlçesi’nde iki dönem AKP’de belde başkanlığı, meclis üyeliği yaptıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istifa eden Emin Özden, “Tayyip Bey’i görmemiştim. Ama davaya hizmet ettiği için oğluma ismini verdim. Şimdi pişmanım. Oğluma sadece Mevlüt diyorum” dedi. AKP’den istifa ederken ‘yanılmışız rabbim affetsin’ diyen ve oğluna ‘Tayyip’ ismini verdiği için pişman olduğunu açıklayan Emin Özden, Milli Görüş Partileri’nde aktif siyaset yaptığını, uzun yıllar da AKP’de görev aldığını belirterek, “Aldatılmışlık sendromu ile intihar mı edelim? Bu memleketi karşılıksız seven asil milletimizi aldatanlar utansın” dedi. ‘YANILMIŞIZ, RABBİM AFFETSİN’ Sözcü Gazetesi’nden Veli Toprak’ın haberine göre Antalya Alanya’da iki dönem AKP’de belde başkanlığı, meclis üyeliği yaptıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istifa eden Emin Özden’in istifa açıklamasında yer alan, “Allah bir daha 1994’de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin” sözleri büyük yankı uyandırdı. Oğluna babasının ismi Mevlüt ve Tayyip Bey’in ismini birleştirerek ‘Mevlüt Tayyip’ ismini verdiğini söyleyen Özden, “Tayyip Bey’i görmemiştim. Ama davaya hizmet ettiği için oğluma ismini verdim. Şimdi pişmanım. Tayyip’i kullanmıyorum. Oğluma sadece Mevlüt diyorum” ifadesini kullandı. ‘KENDİ DAVASININ PEŞİNDEYMİŞ’ Özden’in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma yüzlerce yorum geldi. İşte onlardan bazıları ve Özden’in cevapları: *(Algı operasyonlarının kurbanı oldun. Ne ilksin, ne de son olacaksın) Algı mı? 1994’de algı mı vardı? Biz bir davanın neferiydik, bu faniyi de dava adamı bilirdik, meğer kendi davasının peşindeymiş, nereden bilebilirdik. *(Rabbim affetsinle olmaz bu işler) Ne yapalım? Aldatılmışlık sendromu ile intihar mı edelim? Bu memleketi karşılıksız seven asil milletimizi aldatanlar utansın… *(Bence bir an önce tez zamanda gidin oğlunuzun adına da değiştirin, ona yakışan bir isim, Mustafa ismini koyun bence) 25 yaşında tercih onun. Ben zaten Mevlüt diye sesleniyorum. *(Yazıııııkkk senin neyini aldılar elinden üzüldüm) Hamdolsun hep veren el olduk. Aklın varsa alan eller ülkemizden ve maneviyatımızdan neler, neler aldı bir tasavvur et.
Alanya’da iki dönem AKP’de belde başkanlığı, meclis üyeliği yaptıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istifa eden Emin Özden, “Tayyip Bey davaya hizmet ettiği için oğluma ismini verdim. Şimdi pişmanım. Oğluma sadece Mevlüt diyorum” dedi

haberimizvar.net Antalya’nın Alanya İlçesi’nde iki dönem AKP’de belde başkanlığı, meclis üyeliği yaptıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istifa eden Emin Özden, “Tayyip Bey’i görmemiştim. Ama davaya hizmet ettiği için oğluma ismini verdim. Şimdi pişmanım. Oğluma sadece Mevlüt diyorum” dedi. AKP’den istifa ederken ‘yanılmışız rabbim affetsin’ diyen ve oğluna ‘Tayyip’ ismini verdiği için pişman olduğunu açıklayan Emin Özden, Milli Görüş Partileri’nde aktif siyaset yaptığını, uzun yıllar da AKP’de görev aldığını belirterek, “Aldatılmışlık sendromu ile intihar mı edelim? Bu memleketi karşılıksız seven asil milletimizi aldatanlar utansın” dedi.

‘YANILMIŞIZ, RABBİM AFFETSİN’

Sözcü Gazetesi’nden Veli Toprak’ın haberine göre Antalya Alanya’da iki dönem AKP’de belde başkanlığı, meclis üyeliği yaptıktan sonra geçtiğimiz haftalarda istifa eden Emin Özden’in istifa açıklamasında yer alan, “Allah bir daha 1994’de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin” sözleri büyük yankı uyandırdı. Oğluna babasının ismi Mevlüt ve Tayyip Bey’in ismini birleştirerek ‘Mevlüt Tayyip’ ismini verdiğini söyleyen Özden, “Tayyip Bey’i görmemiştim. Ama davaya hizmet ettiği için oğluma ismini verdim. Şimdi pişmanım. Tayyip’i kullanmıyorum. Oğluma sadece Mevlüt diyorum” ifadesini kullandı.

‘KENDİ DAVASININ PEŞİNDEYMİŞ’
Özden’in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma yüzlerce yorum geldi. İşte onlardan bazıları ve Özden’in cevapları:

*(Algı operasyonlarının kurbanı oldun. Ne ilksin, ne de son olacaksın) Algı mı? 1994’de algı mı vardı? Biz bir davanın neferiydik, bu faniyi de dava adamı bilirdik, meğer kendi davasının peşindeymiş, nereden bilebilirdik.

*(Rabbim affetsinle olmaz bu işler) Ne yapalım? Aldatılmışlık sendromu ile intihar mı edelim? Bu memleketi karşılıksız seven asil milletimizi aldatanlar utansın…

*(Bence bir an önce tez zamanda gidin oğlunuzun adına da değiştirin, ona yakışan bir isim, Mustafa ismini koyun bence) 25 yaşında tercih onun. Ben zaten Mevlüt diye sesleniyorum.

*(Yazıııııkkk senin neyini aldılar elinden üzüldüm) Hamdolsun hep veren el olduk. Aklın varsa alan eller ülkemizden ve maneviyatımızdan neler, neler aldı bir tasavvur et.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.