Van’a gidiyor

GÜNDEM 25.09.2019 - 19:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Van’a gidiyor

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, daha önce görev aldığı Van’a gidiyor.

haberimizvar.net- Bursa ve Van’da valiliğinin ardından Antalya Valisi olarak görev yapan Münir Karaloğlu, yarın 60 işadamı ile birlikte Van’a gidiyor. Van’da ‘Efsane Vali’ olarak bilinen Karaloğlu deprem döneminde ilde görev yapmıştı. Karaloğlu’nun geleceğini öğrenen sosyal medya hesaplarından duyuru yapmaya başladı. SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR Vanlılar, “İl ve il dışında yurt dışında tüm turizm fuarlarında Van kültürünü  ve Van kahvaltısının tanıtımında büyük emek ve katkısı olan Vali Münir Karaloğlu” ve  “Van'da valilik görevi sırasında büyük başarılar elde eden Antalya Valisi  Münir Karaloğlu, yarın Van'a geliyor. Umarım beraberinde gelecek olan işadamları Van'ımıza büyük yatırımlara imza atarlar. Hoş geldiniz sayın valim..” gibi paylaşımlarda bulundu. 
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, daha önce görev aldığı Van’a gidiyor.

haberimizvar.net- Bursa ve Van’da valiliğinin ardından Antalya Valisi olarak görev yapan Münir Karaloğlu, yarın 60 işadamı ile birlikte Van’a gidiyor. Van’da ‘Efsane Vali’ olarak bilinen Karaloğlu deprem döneminde ilde görev yapmıştı. Karaloğlu’nun geleceğini öğrenen sosyal medya hesaplarından duyuru yapmaya başladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Vanlılar, “İl ve il dışında yurt dışında tüm turizm fuarlarında Van kültürünü  ve Van kahvaltısının tanıtımında büyük emek ve katkısı olan Vali Münir Karaloğlu” ve  “Van'da valilik görevi sırasında büyük başarılar elde eden Antalya Valisi  Münir Karaloğlu, yarın Van'a geliyor. Umarım beraberinde gelecek olan işadamları Van'ımıza büyük yatırımlara imza atarlar. Hoş geldiniz sayın valim..” gibi paylaşımlarda bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.