Kedi evleri kaldırıldı

GÜNDEM 27.09.2019 - 10:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kedi evleri kaldırıldı

Antalya Kalekapısı’nda KALEDER tarafından işletilen kedi evleriyle ilgili referandum yapıldı. Referandumda kedi evlerinin kaldırılması yönünde karar çıkınca harekete geçen belediye önce kedileri taşıdı, bugün de kedi evlerini kaldırdı

haberimizvar.net Antalya Kalekapısı’nda bölge esnafı ile hayvan severleri karşı karşıya getiren kedi evleri Muratpaşa Belediyesi tarafından kaldırıldı. Uzun süredir tartışma konusu olan kedi evlerini işleten Kalekapısı Esnaflarını Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) konuyla ilgili referandum yapılmasını istemişti. Yapılan referandumda küçücük bir alana konulan 51 kedi evinin kaldırılması kararı çıktı. Bunun üzerine harekete geçen belediye önce kedileri taşıdı, ardından da bu sabah alandaki bütün kedi evlerini kaldırdı. REFERANDUM YAPILDI Daha önce de faytonlara ev sahipliği yaptığı için sürekli tartışma konusu olan Kalekapısı’nda faytonların Büyükşehir Belediyesi kararı ile kaldırılmasından sonra kedi evleri de gündeme gelmişti. Bölge esnafı kedi popülasyonunun sürekli artması nedeniyle Kalekapısı çevresindeki koku ve çevre kirliliğinin dayanılmaz seviyeye geldiğinden yakınırken, hayvan severler de kedi evlerinin kaldırılmasına izin vermeyeceklerini söylemişti. Saat Kulesi’nin 10 metre ilerisinde yaklaşık 200 kediye ev sahipliği yapan kedi evlerinin kaldırılmasını isteyen bölge esnafı ile hayvan severleri karşı karşıya getiren tartışmayı referandum sona erdirdi.
Antalya Kalekapısı’nda KALEDER tarafından işletilen kedi evleriyle ilgili referandum yapıldı. Referandumda kedi evlerinin kaldırılması yönünde karar çıkınca harekete geçen belediye önce kedileri taşıdı, bugün de kedi evlerini kaldırdı

haberimizvar.net Antalya Kalekapısı’nda bölge esnafı ile hayvan severleri karşı karşıya getiren kedi evleri Muratpaşa Belediyesi tarafından kaldırıldı. Uzun süredir tartışma konusu olan kedi evlerini işleten Kalekapısı Esnaflarını Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) konuyla ilgili referandum yapılmasını istemişti. Yapılan referandumda küçücük bir alana konulan 51 kedi evinin kaldırılması kararı çıktı. Bunun üzerine harekete geçen belediye önce kedileri taşıdı, ardından da bu sabah alandaki bütün kedi evlerini kaldırdı.

REFERANDUM YAPILDI

Daha önce de faytonlara ev sahipliği yaptığı için sürekli tartışma konusu olan Kalekapısı’nda faytonların Büyükşehir Belediyesi kararı ile kaldırılmasından sonra kedi evleri de gündeme gelmişti. Bölge esnafı kedi popülasyonunun sürekli artması nedeniyle Kalekapısı çevresindeki koku ve çevre kirliliğinin dayanılmaz seviyeye geldiğinden yakınırken, hayvan severler de kedi evlerinin kaldırılmasına izin vermeyeceklerini söylemişti. Saat Kulesi’nin 10 metre ilerisinde yaklaşık 200 kediye ev sahipliği yapan kedi evlerinin kaldırılmasını isteyen bölge esnafı ile hayvan severleri karşı karşıya getiren tartışmayı referandum sona erdirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.