Bir düğün masası

GÜNDEM 29.09.2019 - 14:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bir düğün masası

CHP Parti Meclisi üyesi ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın oğlunun düğününe katılmak için Antalya’ya gelen genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun masasında kimlerin olduğu kadar, kimlerin olmadığı da dikkat çekti.

HABERİMİZ VAR – CHP Parti Meclisi Üyesi ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın oğlu Yiğit ile Erturul ailesinin kızı Zeynep’in düğünü dün akşam Belek’teki Titanic Deluxe Golf Hotel’de yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından kıyılan nikahta çiftin şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Dün akşam saatlerinde nikaha katılmak üzere Antalya’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve partililer tarafından karşılandı. Havalimanından düğün için Belek’te bulunan bir otele geçen Kılıçdaroğlu, Çetin Osman Budak’ın oğlu Yiğit Budak ve Zeynep Ertuğrul’un düğün törenine katıldı. DAVUT ÇETİN KATILMADI Nikah töreninin ardından otelin bahçesinde düzenlenen yemekte Kılıçdaroğlu’nun masasına İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen oturdu. İYİ Parti Antalya milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi ve Tuba Vural Çokal ile yeni atanan il başkanı Yavuz Temizer de düğüne katıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’nin yanı sıra Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar da katılımcılar arasındaydı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’in düğüne katılmaması dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu düğünden sonra Ankara’ya döndü. 
CHP Parti Meclisi üyesi ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın oğlunun düğününe katılmak için Antalya’ya gelen genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun masasında kimlerin olduğu kadar, kimlerin olmadığı da dikkat çekti.

HABERİMİZ VAR – CHP Parti Meclisi Üyesi ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın oğlu Yiğit ile Erturul ailesinin kızı Zeynep’in düğünü dün akşam Belek’teki Titanic Deluxe Golf Hotel’de yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından kıyılan nikahta çiftin şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Dün akşam saatlerinde nikaha katılmak üzere Antalya’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve partililer tarafından karşılandı. Havalimanından düğün için Belek’te bulunan bir otele geçen Kılıçdaroğlu, Çetin Osman Budak’ın oğlu Yiğit Budak ve Zeynep Ertuğrul’un düğün törenine katıldı.

DAVUT ÇETİN KATILMADI

Nikah töreninin ardından otelin bahçesinde düzenlenen yemekte Kılıçdaroğlu’nun masasına İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen oturdu. İYİ Parti Antalya milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi ve Tuba Vural Çokal ile yeni atanan il başkanı Yavuz Temizer de düğüne katıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’nin yanı sıra Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar da katılımcılar arasındaydı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’in düğüne katılmaması dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu düğünden sonra Ankara’ya döndü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.