CHP’lilere TV yasağı

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.10.2019 - 16:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’lilere TV yasağı

CHP’de önemli bir karar alındı. Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan tarafından duyurulan karara göre, televizyon programlarında izinsiz konuşulmayacak

haberimizvar.net CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) son toplantısında ortak dil kullanımı açısından dikkat çeken karar alındı. Kararla ilgili açıklama CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’dan geldi. Özkan, partinin tüm birimlerine konuyla ilgili olarak yaptığı duyuru da: “CHP büyük aileme duyurumuzdur. MYK’ca televizyon programlarına çıkacak PM üyelerimiz dahil eski-yeni bütün yetkililerimiz iletişimden sorumlu genel başkan yardımcılığından bilgi ve onay alacaklardır. Yetkilendirilmeyen hiç kimse CHP adına görüş açıklayamaz.  Dönem milletvekillerimiz onay için grup başkan vekillerine, bilgi için genel başkan yardımcılığımıza başvuracaklardır. Saygılarımla. Tuncay Özkan- Genel Başkan Yardımcısı”  denildi.
CHP’de önemli bir karar alındı. Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan tarafından duyurulan karara göre, televizyon programlarında izinsiz konuşulmayacak

haberimizvar.net CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) son toplantısında ortak dil kullanımı açısından dikkat çeken karar alındı. Kararla ilgili açıklama CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’dan geldi. Özkan, partinin tüm birimlerine konuyla ilgili olarak yaptığı duyuru da:

“CHP büyük aileme duyurumuzdur.

MYK’ca televizyon programlarına çıkacak PM üyelerimiz dahil eski-yeni bütün yetkililerimiz iletişimden sorumlu genel başkan yardımcılığından bilgi ve onay alacaklardır. Yetkilendirilmeyen hiç kimse CHP adına görüş açıklayamaz.  Dönem milletvekillerimiz onay için grup başkan vekillerine, bilgi için genel başkan yardımcılığımıza başvuracaklardır. Saygılarımla.

Tuncay Özkan- Genel Başkan Yardımcısı”  denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.