Taş kongre takvimini açıkladı

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.10.2019 - 10:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Taş kongre takvimini açıkladı

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti kongre takvimini açıkladı

haberimizvar.net AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda yaptığı basın toplantısında, AK Parti kongre takvimi açıkladı. Taş'ın açıkladığı kongre takvimine göre, delege seçimleri 7 Ekim Pazartesi başlayacak ve Aralık sonunda bitecek. İlçe kongreleri 1 Ocak 2020'de başlayıp, 20 Nisan 2020'de sona erecek. Başkan Taş, il kongreleri ile ilgili ise AK Parti Genel Merkez'den kesin bir tarih beklediklerini ama Ağustos ya da Eylül 2020'de olacağını belirtti. Tekrar aday olacağı konusunda da açıklama yapan Başkan Taş, "Biz görev adamıyız, görevimizin başındayız. Koltuk sevdamız da yoktur. Bize görev verilirse yaparız. Zaten şu an görevimizin başındayız. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bana bırak diyene kadar bu görevi devam ettireceğim. Bana 'bırak' derse de yine onun yolunda, partim için elimden geleni yapacağım" dedi.
AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti kongre takvimini açıkladı

haberimizvar.net AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda yaptığı basın toplantısında, AK Parti kongre takvimi açıkladı. Taş'ın açıkladığı kongre takvimine göre, delege seçimleri 7 Ekim Pazartesi başlayacak ve Aralık sonunda bitecek. İlçe kongreleri 1 Ocak 2020'de başlayıp, 20 Nisan 2020'de sona erecek. Başkan Taş, il kongreleri ile ilgili ise AK Parti Genel Merkez'den kesin bir tarih beklediklerini ama Ağustos ya da Eylül 2020'de olacağını belirtti.

Tekrar aday olacağı konusunda da açıklama yapan Başkan Taş, "Biz görev adamıyız, görevimizin başındayız. Koltuk sevdamız da yoktur. Bize görev verilirse yaparız. Zaten şu an görevimizin başındayız. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bana bırak diyene kadar bu görevi devam ettireceğim. Bana 'bırak' derse de yine onun yolunda, partim için elimden geleni yapacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.