‘Yörük Toyu’na davetlisiniz’

YEREL 04.10.2019 - 16:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Yörük Toyu’na davetlisiniz’

Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yörük İl Hatunu Sibel Gezen, bu sene 26’ıncısı düzenlenecek Uluslararası Yörük Toyu’na bütün Antalyalıları davet etti

haberimizvar.net Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yörük İl Hatunu Sibel Gezen, 26’ıncı Uluslararası Yörük Toyu’na Yörük kültürüne gönül vermiş Antalyalıları davet etti. Gezen 26’ncı Uluslararası Yörük Toyu’nun 5-6 ekim tarihlerinden yapılacağını belirterek, “Yarın (5 Ekim) saat 16.00’da Dokuma’daki Barış Taksi’nin önünde toplanarak, DokumaPark’a kadar Yörük Göçü’müzü gerçekleştireceğiz. 6 Ekim Pazar günü ise Döşemealtı, Düzlerçamı Mesire Alanı’ndan büyük Yörük buluşmamızı gerçekleştireceğiz” dedi. ETKİNLİK DETAYLARI 26’ncı Uluslararası Yörük Toyu etkinlikleri hakkında da bilgi veren Gezen, “5 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’da Dokuma Park’ta sergi açılışları, saat 18.00’da Yörük Göçü’nden sonra uluslararası halk oyunları gösterileri, geleneksel Yörük düğünü ve THM Sanatçısı Neslihan Yılmaz konseri yapılacak. 6 Ekim Pazar günü ise Düzlerçamı Piknik Alanı’nda saat 10.00’da Yörük yemekleri tanıtımı, saat 11.00’da hak oyunları gösterileri ve saat 12.00’da halk ozanları programı yapılacak” dedi. Gezen “Yörük kültürünün yaşatılması, devam etmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması için bir kez daha bütün Antalyalıları 26’ncı Uluslararası Yörük Toyu’muza davet ediyorum” dedi.
Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yörük İl Hatunu Sibel Gezen, bu sene 26’ıncısı düzenlenecek Uluslararası Yörük Toyu’na bütün Antalyalıları davet etti

haberimizvar.net Yörükler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yörük İl Hatunu Sibel Gezen, 26’ıncı Uluslararası Yörük Toyu’na Yörük kültürüne gönül vermiş Antalyalıları davet etti. Gezen 26’ncı Uluslararası Yörük Toyu’nun 5-6 ekim tarihlerinden yapılacağını belirterek, “Yarın (5 Ekim) saat 16.00’da Dokuma’daki Barış Taksi’nin önünde toplanarak, DokumaPark’a kadar Yörük Göçü’müzü gerçekleştireceğiz. 6 Ekim Pazar günü ise Döşemealtı, Düzlerçamı Mesire Alanı’ndan büyük Yörük buluşmamızı gerçekleştireceğiz” dedi.

ETKİNLİK DETAYLARI

26’ncı Uluslararası Yörük Toyu etkinlikleri hakkında da bilgi veren Gezen, “5 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’da Dokuma Park’ta sergi açılışları, saat 18.00’da Yörük Göçü’nden sonra uluslararası halk oyunları gösterileri, geleneksel Yörük düğünü ve THM Sanatçısı Neslihan Yılmaz konseri yapılacak. 6 Ekim Pazar günü ise Düzlerçamı Piknik Alanı’nda saat 10.00’da Yörük yemekleri tanıtımı, saat 11.00’da hak oyunları gösterileri ve saat 12.00’da halk ozanları programı yapılacak” dedi. Gezen “Yörük kültürünün yaşatılması, devam etmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması için bir kez daha bütün Antalyalıları 26’ncı Uluslararası Yörük Toyu’muza davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.