O şeyhin söyleşisinde GBT kontrolü

GÜNDEM 04.10.2019 - 21:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

O şeyhin söyleşisinde GBT kontrolü

Kadınlara ‘o..u’ diyen şeyhin söyleşisinde GBT kontrolü yapıldı.

haberimizvar.net- Kadın düşmanı söylemleriyle gündeme gelen Ömer Tuğrul İnançer'in Antalya Mevlevihanesi’nde gerçekleşen söyleşisine katılmak isteyen vatandaşlara (genel bilgi toplama ) GBT kontrolü yapıldı. SÖYLEŞİ YAPILDI Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle ‘Hamile kadınlar sokağa çıkmasın’ sözleriyle tepki çeken, evlenmeden çocuk yapan kadınlara ‘o…u’ diyen Cerrahi dergâhı şeyhi İnançer, Antalya Mevlevihanesi’nde söyleşiye katıldı. BASIN İÇERİ ALINMADI CHP’nin “Kadın düşmanı bu gerici yobazın söyleşisine destek veren kurumları, kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza hesap vermeye davet ediyoruz” ifadeleriyle protesto ettikleri söyleşiye basın kartı olmayan yerel ve ulusal yayın yapan internet sitesi muhabirleri alınmadı. Dinleyici olarak girmek isteyen gazetecilere ise söyleşinin davetiyeli olduğu söylenirken izleyici bölümlerinin dolduğu iddia edildi.  Kadın düşmanı söylemleriyle ünlü İnançer’in söyleşisinin yapılacağı Mevlevihane etrafı sivil ve resmi polislerin yoğunluğu dikkat çekerken Kaleiçi’nin bazı sokakları polis şeridiyle kapandı.   
Kadınlara ‘o..u’ diyen şeyhin söyleşisinde GBT kontrolü yapıldı.

haberimizvar.net- Kadın düşmanı söylemleriyle gündeme gelen Ömer Tuğrul İnançer'in Antalya Mevlevihanesi’nde gerçekleşen söyleşisine katılmak isteyen vatandaşlara (genel bilgi toplama ) GBT kontrolü yapıldı.

SÖYLEŞİ YAPILDI
Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle ‘Hamile kadınlar sokağa çıkmasın’ sözleriyle tepki çeken, evlenmeden çocuk yapan kadınlara ‘o…u’ diyen Cerrahi dergâhı şeyhi İnançer, Antalya Mevlevihanesi’nde söyleşiye katıldı.
BASIN İÇERİ ALINMADI
CHP’nin “Kadın düşmanı bu gerici yobazın söyleşisine destek veren kurumları, kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza hesap vermeye davet ediyoruz” ifadeleriyle protesto ettikleri söyleşiye basın kartı olmayan yerel ve ulusal yayın yapan internet sitesi muhabirleri alınmadı. Dinleyici olarak girmek isteyen gazetecilere ise söyleşinin davetiyeli olduğu söylenirken izleyici bölümlerinin dolduğu iddia edildi.  Kadın düşmanı söylemleriyle ünlü İnançer’in söyleşisinin yapılacağı Mevlevihane etrafı sivil ve resmi polislerin yoğunluğu dikkat çekerken Kaleiçi’nin bazı sokakları polis şeridiyle kapandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.