Büyükşehir’de Çetinkaya hanedanı

GÜNDEM 07.10.2019 - 15:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir’de Çetinkaya hanedanı

AKP’nin etkili isimlerinden il yöneticisi Mehmet Çetinkaya’nın kız kardeşi ve halasının oğlu Türel döneminde Büyükşehir’de işe başladı. Eniştesi Faruk Yıldız da CHP’li yeni dönemde, bir ay önce işe alındı.

haberimizvar.net AKP’nin Antalya’daki etkili isimlerinden, il yönetim kurulu üyesi Avukat Mehmet Çetinkaya’nın Menderes Türel döneminde Büyükşehir Belediyesi’nde işe alınan yakın akrabaları kilit noktalarda görev yapmaya devam ederken, eniştesi Faruk Yıldız’ın da yeni dönemde  işe başladığı ileri sürüldü. AKP il yöneticisi Çetinkaya’nın kız kardeşi Fatma Yıldız’ın Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nda çalıştığı öğrenildi. Mehmet Çetinkaya’nın halasının oğlu Emre Yıldız’ın da Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’nde çalıştığı belirtildi. AKP İl Başkanlığı’nın gönderdiği isimlerin işe alım sürecini takip eden kişi olduğu ileri sürülen Emre Yıldız’ın eşini de taşeron olarak belediyeye aldırdığı iddia edildi. ENİŞTESİ DE İŞE BAŞLADI Büyükşehir Belediyesi’ndeki Çetinkaya hanedanının sürdüğünü belirten kaynaklar kız kardeşi Fatma Yıldız’ın eşi Faruk Yıldız’ın da 1 ay önce belediyede işe başladığını aktardı. Büyükşehir Belediyesi CHP’ye geçtiği halde Çetinkaya Ailesi’nin işe alınmaya devam edildiğini söyleyen kaynaklar, AKP’li birçok yöneticinin yakın akrabalarının da hali hazırda belediyede çalıştığını kaydetti.
AKP’nin etkili isimlerinden il yöneticisi Mehmet Çetinkaya’nın kız kardeşi ve halasının oğlu Türel döneminde Büyükşehir’de işe başladı. Eniştesi Faruk Yıldız da CHP’li yeni dönemde, bir ay önce işe alındı.

haberimizvar.net AKP’nin Antalya’daki etkili isimlerinden, il yönetim kurulu üyesi Avukat Mehmet Çetinkaya’nın Menderes Türel döneminde Büyükşehir Belediyesi’nde işe alınan yakın akrabaları kilit noktalarda görev yapmaya devam ederken, eniştesi Faruk Yıldız’ın da yeni dönemde  işe başladığı ileri sürüldü. AKP il yöneticisi Çetinkaya’nın kız kardeşi Fatma Yıldız’ın Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nda çalıştığı öğrenildi. Mehmet Çetinkaya’nın halasının oğlu Emre Yıldız’ın da Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’nde çalıştığı belirtildi. AKP İl Başkanlığı’nın gönderdiği isimlerin işe alım sürecini takip eden kişi olduğu ileri sürülen Emre Yıldız’ın eşini de taşeron olarak belediyeye aldırdığı iddia edildi.

ENİŞTESİ DE İŞE BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi’ndeki Çetinkaya hanedanının sürdüğünü belirten kaynaklar kız kardeşi Fatma Yıldız’ın eşi Faruk Yıldız’ın da 1 ay önce belediyede işe başladığını aktardı. Büyükşehir Belediyesi CHP’ye geçtiği halde Çetinkaya Ailesi’nin işe alınmaya devam edildiğini söyleyen kaynaklar, AKP’li birçok yöneticinin yakın akrabalarının da hali hazırda belediyede çalıştığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.