İşçi Filmleri Festivali başladı

KÜLTÜR 08.10.2019 - 11:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İşçi Filmleri Festivali başladı

'Perdeyi Aç, Sesin Sarsın Dünyayı' sloganıyla bu yıl 14'üncüsü düzenlenen İşçi Filmleri Festivali Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda başladı.

haberimizvar.net İşçi Filmleri Festivali, Afganİstanbul filmi gösterimiyle başlayan festivalde, Antalya Halkevi Kadın Korosu ve Promete sahne aldı. Festival ekibi tarafından düzenlenen plaket töreninde bu yıl, lösemiye karşı mücadelesinde herkese umut olan Öykü Arin, çevre konularında yaptıkları çalışmalardan dolayı avukatlar Münip Ermiş, Mustafa Şahin ve Tuncay Koç'a plaket verildi. Festivale video mesajı ile katılan Öykü Arin, "Ben direndim, siz de direnin" diye seslendi. Öykü Arin adına plaketi alan annesi Eylem Şen, dayanışma mesajı verdi. Konuşmalar ardından sahne alan Antalya Halkevi Kadın Korosu izleyenler tarafından yoğun ilgi gördü. Promete'nin müzik dinletisinin ardından Afganİstanbul gösterimi sonrası açılış gecesi sona erdi.      
'Perdeyi Aç, Sesin Sarsın Dünyayı' sloganıyla bu yıl 14'üncüsü düzenlenen İşçi Filmleri Festivali Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda başladı.

haberimizvar.net İşçi Filmleri Festivali, Afganİstanbul filmi gösterimiyle başlayan festivalde, Antalya Halkevi Kadın Korosu ve Promete sahne aldı. Festival ekibi tarafından düzenlenen plaket töreninde bu yıl, lösemiye karşı mücadelesinde herkese umut olan Öykü Arin, çevre konularında yaptıkları çalışmalardan dolayı avukatlar Münip Ermiş, Mustafa Şahin ve Tuncay Koç'a plaket verildi.

Festivale video mesajı ile katılan Öykü Arin, "Ben direndim, siz de direnin" diye seslendi. Öykü Arin adına plaketi alan annesi Eylem Şen, dayanışma mesajı verdi. Konuşmalar ardından sahne alan Antalya Halkevi Kadın Korosu izleyenler tarafından yoğun ilgi gördü. Promete'nin müzik dinletisinin ardından Afganİstanbul gösterimi sonrası açılış gecesi sona erdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.