Filiz’den yeni genel sekretere tam destek

GÜNDEM 08.10.2019 - 15:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Filiz’den yeni genel sekretere tam destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclisi’nden Genel Sekreter görevinş vekalet yürüten Cansel Tuncer’in, 1. dereceli Genel Sekreter kadrosuna atanmasının açıklamasının ardından söz alan Ulaşım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı, Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Deniz Filiz, “Genel Sekreterimiz Cansel Hanımefendiye tam destek veriyorum ve tüm kadınların simgesi olacağına inanıyorum” dedi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclisi 91 maddeyi görüşmek üzere Muhittin Böcek başkanlığında toplandı. Meclis gündeminde yer alan, “Büyükşehir Belediyemizde Genel Sekreter Yardımcısı kadrosunda bulunan ve Genel Sekreter görevini vekâleten yürüten Av. Cansel Tuncer’in, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 76’ncı ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 22’nci maddesi gereğince Büyükşehir Belediyemizde boş bulunan 1. dereceli Genel Sekreter kadrosuna Çevre ve Şehircilik Bakanının 04.10.2019 tarihli ve 231745 sayılı onayı ile atandığı bildirilmiş olup, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 22’nci maddesi gereğince Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bilgilendirilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın bilgilendirme yazısı” maddesinin okunmasının ardından Cansel Çevikol Tuncer söz alarak kendisini tanıttı.  Tuncer, 20 yıldır Başkan Muhittin Böcek ile birlikte çalıştığını, Antalyalı bir ailenin çocuğu olduğunu dile getirerek özgeçmişini anlattı. DENİZ FİLİZ’DEN TAM DESTEK Tuncer’in konuşmasının ardından, Ulaşım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı, Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Deniz Filiz, pozitif ayrımcılık yapacağını dile getirerek söz aldı. Filiz konuşmasında, “Kadınlar yeni başlamaktan, yeniden başlamaktan çekinmez. 30 büyükşehir belediyesi içinde Eskişehir ile birlikte Antalya’da 2 genel sekreterin kadın olmasına tam destek veriyorum. Kadınlar sahip olduğu yetenekler dışında da her alanda var alacaktır. Derin sezgi ve öngörülerimiz, kararlarda önemli rol oynar.  Genel Sekreterimiz Cansel Hanımefendiye tam destek veriyorum ve tüm kadınların simgesi olacağına inanıyorum” diyerek bir konuşma yaptı. Diğer parti grup sözcüleri de başarı dileklerini ilettikten sonra Başkan Böcek mecliste de kadın meclis üyelerinin artması temennisiyle Tuncer’e başarı dileklerini iletti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclisi’nden Genel Sekreter görevinş vekalet yürüten Cansel Tuncer’in, 1. dereceli Genel Sekreter kadrosuna atanmasının açıklamasının ardından söz alan Ulaşım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı, Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Deniz Filiz, “Genel Sekreterimiz Cansel Hanımefendiye tam destek veriyorum ve tüm kadınların simgesi olacağına inanıyorum” dedi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclisi 91 maddeyi görüşmek üzere Muhittin Böcek başkanlığında toplandı. Meclis gündeminde yer alan, “Büyükşehir Belediyemizde Genel Sekreter Yardımcısı kadrosunda bulunan ve Genel Sekreter görevini vekâleten yürüten Av. Cansel Tuncer’in, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 76’ncı ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 22’nci maddesi gereğince Büyükşehir Belediyemizde boş bulunan 1. dereceli Genel Sekreter kadrosuna Çevre ve Şehircilik Bakanının 04.10.2019 tarihli ve 231745 sayılı onayı ile atandığı bildirilmiş olup, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 22’nci maddesi gereğince Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bilgilendirilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın bilgilendirme yazısı” maddesinin okunmasının ardından Cansel Çevikol Tuncer söz alarak kendisini tanıttı.  Tuncer, 20 yıldır Başkan Muhittin Böcek ile birlikte çalıştığını, Antalyalı bir ailenin çocuğu olduğunu dile getirerek özgeçmişini anlattı.

DENİZ FİLİZ’DEN TAM DESTEK

Tuncer’in konuşmasının ardından, Ulaşım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı, Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Deniz Filiz, pozitif ayrımcılık yapacağını dile getirerek söz aldı. Filiz konuşmasında, “Kadınlar yeni başlamaktan, yeniden başlamaktan çekinmez. 30 büyükşehir belediyesi içinde Eskişehir ile birlikte Antalya’da 2 genel sekreterin kadın olmasına tam destek veriyorum. Kadınlar sahip olduğu yetenekler dışında da her alanda var alacaktır. Derin sezgi ve öngörülerimiz, kararlarda önemli rol oynar.  Genel Sekreterimiz Cansel Hanımefendiye tam destek veriyorum ve tüm kadınların simgesi olacağına inanıyorum” diyerek bir konuşma yaptı. Diğer parti grup sözcüleri de başarı dileklerini ilettikten sonra Başkan Böcek mecliste de kadın meclis üyelerinin artması temennisiyle Tuncer’e başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.