‘Silahı ben sıktım’

GÜNDEM 09.10.2019 - 16:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Silahı ben sıktım’

Olayların ardı arkası kesilmeyen Orion Bazaar’da yaşanan silahlı çatışmanın AKP’li eski meclis üyesi Yunus Nergiz’in dükkanını basan saldırganların oğlunu tokatlaması üzerine çıktığı öğrenildi. Nergiz oğluna saldıranlara iki el ateş etti. Olayda iki kişi yaralandı

haberimizvar.net Antalya’nın turizm bölgesi Aksu Kemerağzı’ndaki Orion Bazaar’da Pazartesi akşamı yaşanan silahlı çatışmanın ayrıntıları belli oldu. Olayın, Aksu Belediyesi tarafından işletilen turistik çarşıyı sahiplenen Süleyman Vural Varol ve Kenan Varol kardeşlerin adamları olduğu iddia edilen yaklaşık 25 kişinin, AKP’li Kemer eski belediye meclis üyesi Yunus Nergiz’in dükkanına saldırmasıyla başladığı belirtildi. MECLİS ÜYESİ SİLAH SIKTI Olayı doğrulayan Yunus Nergiz, saldırganların oğlunu tokatlaması üzerine silahına sarıldığını ve 2 el ateş ettiği söyledi. Üçüncü elde silahının tutukluk yaptığını belirten Nergiz, “Kurşunlar saldırganlardan birinin kolunu, diğerinin kafasını sıyırmış. Askerliğimden beri ilk defa silah kullandım. Silah sesleri üzerine çarşıya çok sayıda polis geldi” dedi. Yunus Nergiz ve saldırganlardan bazılarının gözaltına alındığını, gerekli işlemler yapıldıktan sonra serbest bırakıldığını belirten kaynaklar, ilginç iddiaları da gündeme getirdi. BAŞKANLA İLGİLİ İDDİALAR Yunus Nergiz’in söz konusu dükkanı AKP’li Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’le görüştükten sonra yıllık 13 bin Avro’ya kiraladığı belirtilirken, Varol kardeşlerin gayriresmi şekilde 70 bin Avro kira istedikleri ileri sürüldü. Yunus Nergiz’in bu haraç gibi kirayı vermek istememesi üzerine dükkanının basıldığını aktaran görgü tanıkları, Belediye Başkanı Halil Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Koçyiğit’in de Varol kardeşlere göz yumduğunu iddia etti.
Olayların ardı arkası kesilmeyen Orion Bazaar’da yaşanan silahlı çatışmanın AKP’li eski meclis üyesi Yunus Nergiz’in dükkanını basan saldırganların oğlunu tokatlaması üzerine çıktığı öğrenildi. Nergiz oğluna saldıranlara iki el ateş etti. Olayda iki kişi yaralandı

haberimizvar.net Antalya’nın turizm bölgesi Aksu Kemerağzı’ndaki Orion Bazaar’da Pazartesi akşamı yaşanan silahlı çatışmanın ayrıntıları belli oldu. Olayın, Aksu Belediyesi tarafından işletilen turistik çarşıyı sahiplenen Süleyman Vural Varol ve Kenan Varol kardeşlerin adamları olduğu iddia edilen yaklaşık 25 kişinin, AKP’li Kemer eski belediye meclis üyesi Yunus Nergiz’in dükkanına saldırmasıyla başladığı belirtildi.

MECLİS ÜYESİ SİLAH SIKTI

Olayı doğrulayan Yunus Nergiz, saldırganların oğlunu tokatlaması üzerine silahına sarıldığını ve 2 el ateş ettiği söyledi. Üçüncü elde silahının tutukluk yaptığını belirten Nergiz, “Kurşunlar saldırganlardan birinin kolunu, diğerinin kafasını sıyırmış. Askerliğimden beri ilk defa silah kullandım. Silah sesleri üzerine çarşıya çok sayıda polis geldi” dedi. Yunus Nergiz ve saldırganlardan bazılarının gözaltına alındığını, gerekli işlemler yapıldıktan sonra serbest bırakıldığını belirten kaynaklar, ilginç iddiaları da gündeme getirdi.

BAŞKANLA İLGİLİ İDDİALAR

Yunus Nergiz’in söz konusu dükkanı AKP’li Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’le görüştükten sonra yıllık 13 bin Avro’ya kiraladığı belirtilirken, Varol kardeşlerin gayriresmi şekilde 70 bin Avro kira istedikleri ileri sürüldü. Yunus Nergiz’in bu haraç gibi kirayı vermek istememesi üzerine dükkanının basıldığını aktaran görgü tanıkları, Belediye Başkanı Halil Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Koçyiğit’in de Varol kardeşlere göz yumduğunu iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.