İlçe ilçe gezecek, başkanı belirleyecek

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.10.2019 - 13:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İlçe ilçe gezecek, başkanı belirleyecek

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Antalya İl Başkanı olarak görevlendirilen Yavuz Temizer, teşkilat içi sorunları çözmek için kolları sıvadı. Temizer’in 19 ilçeyi gezerek herkesi dinleyeceği ve yeni il başkanını belirleyeceği öğrenildi

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda Ahmet Aydın’ın görevden alınmasının ardından başkanlığa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer atanmıştı. Temizer’in göreve getirilir getirilmez, çalışmalara başladığı öğrenildi. Temizer, parti içinde ve özellikle Antalya teşkilatında yaşanan sıkıntıları ve sorunları düzeltme adına kolları sıvadı. Temizer’in Antalya teşkilatının yeniden yapılanması adına 19 ilçeyi teker teker gezeceği, ilçelerden bilgi alacağı ve parti içindeki kutuplaşmaların son bulması adına çalışmalar yapacağı öğrenildi.  Teşkilat içi sorunların çözümüne odaklanan Temizer, aynı zamanda herkesi dinleyerek, İYİ Parti Antalya il başkanını belirleyecek. İl başkanının belirlenmesinin ardından ise Genel Merkez’deki görevine geri dönecek. ANTALYA SORUMLUSU BELLİ OLDU Aynı zamanda İYİ Parti’de Teşkilat Başkan Yardımcıları ve sorumlu oldukları bölgeler ve iller de belli oldu. Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a bağlı olarak görev yapacak olan İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcılarının, teşkilatların sorun, talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için Genel Merkez ile sorumlu oldukları iller arasındaki koordinasyonu sağlayacakları belirtildi. Buna göre Antalya’dan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan sorumlu olacak. Temizer de Antalya çalışmalarında Arslan’la koordineli bir şekilde çalışacak.
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Antalya İl Başkanı olarak görevlendirilen Yavuz Temizer, teşkilat içi sorunları çözmek için kolları sıvadı. Temizer’in 19 ilçeyi gezerek herkesi dinleyeceği ve yeni il başkanını belirleyeceği öğrenildi

haberimizvar.net İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda Ahmet Aydın’ın görevden alınmasının ardından başkanlığa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer atanmıştı. Temizer’in göreve getirilir getirilmez, çalışmalara başladığı öğrenildi. Temizer, parti içinde ve özellikle Antalya teşkilatında yaşanan sıkıntıları ve sorunları düzeltme adına kolları sıvadı. Temizer’in Antalya teşkilatının yeniden yapılanması adına 19 ilçeyi teker teker gezeceği, ilçelerden bilgi alacağı ve parti içindeki kutuplaşmaların son bulması adına çalışmalar yapacağı öğrenildi.  Teşkilat içi sorunların çözümüne odaklanan Temizer, aynı zamanda herkesi dinleyerek, İYİ Parti Antalya il başkanını belirleyecek. İl başkanının belirlenmesinin ardından ise Genel Merkez’deki görevine geri dönecek.

ANTALYA SORUMLUSU BELLİ OLDU

Aynı zamanda İYİ Parti’de Teşkilat Başkan Yardımcıları ve sorumlu oldukları bölgeler ve iller de belli oldu. Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a bağlı olarak görev yapacak olan İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcılarının, teşkilatların sorun, talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için Genel Merkez ile sorumlu oldukları iller arasındaki koordinasyonu sağlayacakları belirtildi. Buna göre Antalya’dan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan sorumlu olacak. Temizer de Antalya çalışmalarında Arslan’la koordineli bir şekilde çalışacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.