TÜRSAB’da seçime adım adım

GÜNDEM 15.10.2019 - 12:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

TÜRSAB’da seçime adım adım

Türkiye Seyahate Acenteleri Birliği’nin (TÜRSAB) Kasım ayında yapılacak genel kurulu öncesinde adaylığını açıklayan isimler de belli olmaya başladı

haberimizvar.net TÜRSAB’da Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesinde TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Seçimleri başladı. Ekim ayı boyunca sürecek seçimlerde Batı Antalya BTK Başkanlığına güvenoyu alan mevcut Başkan Rıza Perçin tekrar başkan seçildi. 91 OYU DA ALDI 91 üyenin oy kullandığı seçimlerde geçerli olan 91 oyu alan Rıza Perçin tekrar Başkan olarak iki yıl daha TÜRSAB Batı Antalya Başkanlığını yürütecek. Rıza Perçin Başkanlığında TÜRSAB Batı Antalya Başkanlığı Bölge Temsil Kurulu ise şu şekilde belirlendi: Asil üyeler Hüseyin Sertçelik, Murat Kocaer, Mehmet Akbaba, Cevdet Başkan, Tunahan Akşit, Özgür Borucu. Yedek üyeler Yıldırım Dündar, Ahmet Kocaer, Ozan Güven, Suat Yücesan, Salih Sarıca, Hüseyin Gencer, Baykal Deniz Ararat. TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Seçimleri ise bugün netlik kazanacak. BAŞKAN ADAYLARI TÜRSAB başkanlık seçimleri ise Kasım ayı içerisinde yapılacak. Başkanlık adaylığını resmi olarak açıklayan ilk isimler ise mevcut başkan Firuz Bağlıkaya, Tigris Turizm CEO’su Davut Günaydın, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Erdem, Lite Tur Sahibi Tansu Demir, Midyat Emin Turizm Genel Müdürü Bilal Büyük oldu.  TÜRSAB eski başkanı Başaran Ulusoy’un ise yeniden aday olup olmayacağı netlik kazanması.
Türkiye Seyahate Acenteleri Birliği’nin (TÜRSAB) Kasım ayında yapılacak genel kurulu öncesinde adaylığını açıklayan isimler de belli olmaya başladı

haberimizvar.net TÜRSAB’da Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesinde TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Seçimleri başladı. Ekim ayı boyunca sürecek seçimlerde Batı Antalya BTK Başkanlığına güvenoyu alan mevcut Başkan Rıza Perçin tekrar başkan seçildi.

91 OYU DA ALDI

91 üyenin oy kullandığı seçimlerde geçerli olan 91 oyu alan Rıza Perçin tekrar Başkan olarak iki yıl daha TÜRSAB Batı Antalya Başkanlığını yürütecek. Rıza Perçin Başkanlığında TÜRSAB Batı Antalya Başkanlığı Bölge Temsil Kurulu ise şu şekilde belirlendi: Asil üyeler Hüseyin Sertçelik, Murat Kocaer, Mehmet Akbaba, Cevdet Başkan, Tunahan Akşit, Özgür Borucu. Yedek üyeler Yıldırım Dündar, Ahmet Kocaer, Ozan Güven, Suat Yücesan, Salih Sarıca, Hüseyin Gencer, Baykal Deniz Ararat.

TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Seçimleri ise bugün netlik kazanacak.

BAŞKAN ADAYLARI

TÜRSAB başkanlık seçimleri ise Kasım ayı içerisinde yapılacak. Başkanlık adaylığını resmi olarak açıklayan ilk isimler ise mevcut başkan Firuz Bağlıkaya, Tigris Turizm CEO’su Davut Günaydın, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Erdem, Lite Tur Sahibi Tansu Demir, Midyat Emin Turizm Genel Müdürü Bilal Büyük oldu.  TÜRSAB eski başkanı Başaran Ulusoy’un ise yeniden aday olup olmayacağı netlik kazanması.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.