Sosyal Kart ödemeleri başladı

GÜNDEM 16.10.2019 - 13:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sosyal Kart ödemeleri başladı

Menderes Türel döneminde dağıtılan 18 bin ‘Sosyal Kart’ı inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi sayıyı 2 bin 379’a düşürdü. İncelemenin bitmesi üzerine yeni dönemde durdurulan Sosyal Kart ödemeleri dün itibarıyla yeniden başladı

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Menderes Türel’in başkanlığı döneminde dağıtılan Sosyal Kartların incelemesi bitirildi. Yapılan inceleme sonucunda 18 bin civarında kişiye dağıtıldığı belirtilen Sosyal Kart sayısının 2 bin 379’a düşürüldüğü belirtildi. Bu 2 bin 379 ihtiyaç sahibinin kartlarına da dün itibarıyla ödeme yapılmaya başlandığı öğrenildi. Sosyal Kart sahiplerine her ay yapılan 100 TL’lik yardımın da artırılacağı kaydedildi.  KARTLAR TEK TEK İNCELENDİ Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yaklaşık 18 bin ihtiyaç sahibine dağıtılan sosyal kartlar tek tek incelendi. Türel döneminde dağıtılan ‘sosyal kartlar’ üzerinde yapılan incelemede, geliri yüksek olan kişilere, bir hanede birden fazla isme verilen kartlar iptal edildi. Ayrıca müracaat yapmadığı halde sosyal kart alanların ya da dilekçe ile müracaat ettiği halde inceleme yapılmadan kart verilenlerin işlemleri de iptal oldu. SEÇİMLERDE 18 BİN KİŞİYE ÇIKTI Türel döneminde 2 bin 500 kişiye nakit yardımla başlayan projenin 2018 yılında 10 bin kişiye ulaştığı kaydedildi. 31 Mart seçimlerinden önce de bu sayının 18 bin 48’e çıktığını belirten Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, yapılan incelemeler sonucunda rakamın 2 bin 379’a düşürüldüğünü aktardı. Dün itibarıyla da bu kişilere ödemelerin yapılmaya başlandığı duyuruldu.
Menderes Türel döneminde dağıtılan 18 bin ‘Sosyal Kart’ı inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi sayıyı 2 bin 379’a düşürdü. İncelemenin bitmesi üzerine yeni dönemde durdurulan Sosyal Kart ödemeleri dün itibarıyla yeniden başladı

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Menderes Türel’in başkanlığı döneminde dağıtılan Sosyal Kartların incelemesi bitirildi. Yapılan inceleme sonucunda 18 bin civarında kişiye dağıtıldığı belirtilen Sosyal Kart sayısının 2 bin 379’a düşürüldüğü belirtildi. Bu 2 bin 379 ihtiyaç sahibinin kartlarına da dün itibarıyla ödeme yapılmaya başlandığı öğrenildi. Sosyal Kart sahiplerine her ay yapılan 100 TL’lik yardımın da artırılacağı kaydedildi.

 KARTLAR TEK TEK İNCELENDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yaklaşık 18 bin ihtiyaç sahibine dağıtılan sosyal kartlar tek tek incelendi. Türel döneminde dağıtılan ‘sosyal kartlar’ üzerinde yapılan incelemede, geliri yüksek olan kişilere, bir hanede birden fazla isme verilen kartlar iptal edildi. Ayrıca müracaat yapmadığı halde sosyal kart alanların ya da dilekçe ile müracaat ettiği halde inceleme yapılmadan kart verilenlerin işlemleri de iptal oldu.

SEÇİMLERDE 18 BİN KİŞİYE ÇIKTI

Türel döneminde 2 bin 500 kişiye nakit yardımla başlayan projenin 2018 yılında 10 bin kişiye ulaştığı kaydedildi. 31 Mart seçimlerinden önce de bu sayının 18 bin 48’e çıktığını belirten Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, yapılan incelemeler sonucunda rakamın 2 bin 379’a düşürüldüğünü aktardı. Dün itibarıyla da bu kişilere ödemelerin yapılmaya başlandığı duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.