Meze için buluştular

GÜNDEM 20.10.2019 - 17:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Meze için buluştular

3. Uluslararası Meze Festivali’nde buluşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİMİZ VAR – ‪ Dünyanın ve ülkemizin en seçkin 16 mekanını bir araya getiren 3. Uluslararası Meze Festivali Antalya Akra Barut Otel’de gerçekleşti. Uluslararası Meze Festivali’ne katılarak stantları gezen Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir eski Belediye Başkanı Menderes Türel’le de hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf karesinde Manavgat Side Turizm ve Otelciler Birliği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar da yer aldı.   AKRA HOTELS DÜZENLEDİ Akra Hotels tarafından düzenlenen festival, Türkiye’nin en geniş kapsamlı meze festivali olma özelliğini taşıyor. Festival, Antalya’dan Kaş’a, İstanbul, Ankara ve Urla’dan Ordu’ya kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip gastronomi dünyasının saygın işletmelerine ait birbirinden güzel lezzetleri, mezeseverlerin beğenisine sundu. Festivale Türkiye’yi temsilen 7 Mehmet, Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri, Do&Co, Firuze, Hatay Sultan Sofrası, Kiss The Frog, Lokanta Kru, OD Urla, Parkfora, Trilye ve Vonalı Celal Restaurant katıldı. Yurtdışından ise Alexandra’s Restaurant, Alexis Restaurant, Farma Restaurant, Niazi’s ve SLC yer aldı. 
3. Uluslararası Meze Festivali’nde buluşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİMİZ VAR – ‪ Dünyanın ve ülkemizin en seçkin 16 mekanını bir araya getiren 3. Uluslararası Meze Festivali Antalya Akra Barut Otel’de gerçekleşti. Uluslararası Meze Festivali’ne katılarak stantları gezen Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir eski Belediye Başkanı Menderes Türel’le de hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf karesinde Manavgat Side Turizm ve Otelciler Birliği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar da yer aldı.

 

AKRA HOTELS DÜZENLEDİ

Akra Hotels tarafından düzenlenen festival, Türkiye’nin en geniş kapsamlı meze festivali olma özelliğini taşıyor. Festival, Antalya’dan Kaş’a, İstanbul, Ankara ve Urla’dan Ordu’ya kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip gastronomi dünyasının saygın işletmelerine ait birbirinden güzel lezzetleri, mezeseverlerin beğenisine sundu. Festivale Türkiye’yi temsilen 7 Mehmet, Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri, Do&Co, Firuze, Hatay Sultan Sofrası, Kiss The Frog, Lokanta Kru, OD Urla, Parkfora, Trilye ve Vonalı Celal Restaurant katıldı. Yurtdışından ise Alexandra’s Restaurant, Alexis Restaurant, Farma Restaurant, Niazi’s ve SLC yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.