CHP adayının ağabeyine sürgün

GÜNDEM 20.10.2019 - 18:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP adayının ağabeyine sürgün

CHP’nin son seçimlerde Akseki belediye başkan adayı Erdoğan Erdoğan’ın ağabeyi Zeki Erdoğan AKP’li belediye başkanı tarafından Gündoğmuş’a sürgüne gönderildi. Çözüm için Muhittin Böcek’le görüştüklerini aktaran Erdoğan, henüz bir gelişme olmadığını söyledi.

HABERİMİZ VAR – ‪ CHP’nin Akseki eski belediye meclis üyesi ve son seçimlerde belediye başkan adayı Erdoğan Erdoğan’ın ağabeyi Zeki Erdoğan, memur olarak çalıştığı Akseki Belediyesi’nden Gündoğmuş Belediyesi’ne sürgün edildi. Bütünşehir Yasası’yla lağvedilen Kuyucak Belediyesi’nden Akseki’ye geçen ağabeyi Zeki Erdoğan’ın Atatürkçü kimliğinden dolayı sürgün edildiğini söyleyen Erdoğan Erdoğan, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le sorunun çözülmesi için görüştüğünü, ama bir sonuç alamadığını söyledi.   KÖY KAHVESİNDE OYUN OYNARKEN AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’ın hafta sonu 52 kilometre uzaklıktaki Kuyucak beldesine geldiğini aktaran Erdoğan Erdoğan, “Ağabeyim o sırada köy kahvesinde oyun oynuyormuş. Kalkıp nezaketen ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra tekrar oyuna oturmuş. Sürgün gerekçesi bu… Tabii bir de Atatürkçü olması gerekçe yapılıyor” diye konuştu.   MUHİTTİN BÖCEK’TEN YANIT YOK Sürgün tebliği geldiğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i aradığını söyleyen Erdoğan, “Geçtiğimiz Salı günü CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve birkaç kişiyle beraber meclis toplantı salonunun kapısında ayaküstü görüşebildik Akseki’de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi yetkili bir personeli olmadığını söyledim. Kendisinin de, ‘Akseki’de bir memur olmalı, buradan kimseyi gönderemeyiz, oradan biri olmalı’ sözünü hatırlattım. Ağabeyim Büyükşehir Belediyesi’nin Akseki sorumlusu veya herhangi bir biriminde sıradan bir memur olarak da kalabilir. Başkan Böcek, ‘Düşünmem lazım, abinle görüşmeliyim’ dedi, ama halen bir gelişme yaşanmadı” ifadelerini kullandı. 
CHP’nin son seçimlerde Akseki belediye başkan adayı Erdoğan Erdoğan’ın ağabeyi Zeki Erdoğan AKP’li belediye başkanı tarafından Gündoğmuş’a sürgüne gönderildi. Çözüm için Muhittin Böcek’le görüştüklerini aktaran Erdoğan, henüz bir gelişme olmadığını söyledi.

HABERİMİZ VAR – ‪ CHP’nin Akseki eski belediye meclis üyesi ve son seçimlerde belediye başkan adayı Erdoğan Erdoğan’ın ağabeyi Zeki Erdoğan, memur olarak çalıştığı Akseki Belediyesi’nden Gündoğmuş Belediyesi’ne sürgün edildi. Bütünşehir Yasası’yla lağvedilen Kuyucak Belediyesi’nden Akseki’ye geçen ağabeyi Zeki Erdoğan’ın Atatürkçü kimliğinden dolayı sürgün edildiğini söyleyen Erdoğan Erdoğan, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le sorunun çözülmesi için görüştüğünü, ama bir sonuç alamadığını söyledi.

 

KÖY KAHVESİNDE OYUN OYNARKEN

AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’ın hafta sonu 52 kilometre uzaklıktaki Kuyucak beldesine geldiğini aktaran Erdoğan Erdoğan, “Ağabeyim o sırada köy kahvesinde oyun oynuyormuş. Kalkıp nezaketen ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra tekrar oyuna oturmuş. Sürgün gerekçesi bu… Tabii bir de Atatürkçü olması gerekçe yapılıyor” diye konuştu.

 

MUHİTTİN BÖCEK’TEN YANIT YOK

Sürgün tebliği geldiğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i aradığını söyleyen Erdoğan, “Geçtiğimiz Salı günü CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve birkaç kişiyle beraber meclis toplantı salonunun kapısında ayaküstü görüşebildik Akseki’de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi yetkili bir personeli olmadığını söyledim. Kendisinin de, ‘Akseki’de bir memur olmalı, buradan kimseyi gönderemeyiz, oradan biri olmalı’ sözünü hatırlattım. Ağabeyim Büyükşehir Belediyesi’nin Akseki sorumlusu veya herhangi bir biriminde sıradan bir memur olarak da kalabilir. Başkan Böcek, ‘Düşünmem lazım, abinle görüşmeliyim’ dedi, ama halen bir gelişme yaşanmadı” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.