CHP’de listeler askıya çıktı

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.10.2019 - 11:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’de listeler askıya çıktı

CHP’de kongre takvimine göre üye hazirun listeleri askıya çıktı. Listeler 27 Ekim saat 18.00’a kadar askıda kalacak

haberimizvar.net Cumuhriyet Halk Partisi’nde kongre süreci start aldı. Üyelerin yer aldığı yer aldığı hazirun listeleri askıya çıktı. Buna göre mahalle seçimleri öncesi itirazların değerlendirilmesi için son gün 27 Ekim 2019 saat 18.00 olarak belirlendi. Kongre süreci ile ilgili bilgi veren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, kucaklaşma çağrısı yaptı. BAŞKAN ŞAHİN’DEN AÇIKLAMA Şahin, şöyle konuştu: “Genel Merkezimiz tarafından ilan edilen olağan kongre sürecimiz üye hazirun listelerinin ilçe başkanlıklarımızda askıya çıkmasıyla resmen başlamıştır. Askı süresi 27 Ekim 2019 saat 18.00'e kadar devam edecektir. Mahalle delegeleri seçimleri ve kongrelerimizin; partimizdeki birleşmenin, kucaklaşmanın ve dayanışmanın vesilesi olmasını diliyor, bu sürecin partimize iktidar yolunu açmasını ümit ediyor ve tüm örgüt emekçilerimize saygılarımı sunuyorum.”
CHP’de kongre takvimine göre üye hazirun listeleri askıya çıktı. Listeler 27 Ekim saat 18.00’a kadar askıda kalacak

haberimizvar.net Cumuhriyet Halk Partisi’nde kongre süreci start aldı. Üyelerin yer aldığı yer aldığı hazirun listeleri askıya çıktı. Buna göre mahalle seçimleri öncesi itirazların değerlendirilmesi için son gün 27 Ekim 2019 saat 18.00 olarak belirlendi. Kongre süreci ile ilgili bilgi veren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, kucaklaşma çağrısı yaptı.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN AÇIKLAMA

Şahin, şöyle konuştu: “Genel Merkezimiz tarafından ilan edilen olağan kongre sürecimiz üye hazirun listelerinin ilçe başkanlıklarımızda askıya çıkmasıyla resmen başlamıştır. Askı süresi 27 Ekim 2019 saat 18.00'e kadar devam edecektir. Mahalle delegeleri seçimleri ve kongrelerimizin; partimizdeki birleşmenin, kucaklaşmanın ve dayanışmanın vesilesi olmasını diliyor, bu sürecin partimize iktidar yolunu açmasını ümit ediyor ve tüm örgüt emekçilerimize saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.