‘Kimin aday olacağına taban karar verir’

GÜNDEM 28.10.2019 - 18:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Kimin aday olacağına taban karar verir’

Kongre sürecindeki CHP’nin kulislerinde en fazla konuşulan isim olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, www.haberimizvar.net’e özel açıklamalarda bulundu. Uysal, “CHP’de kimin aday olacağına taban karar verir” dedi.

haberimizvar.net- CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal, www.haberimizvar.net’e çok önemli açıklamalarda bulundu. Gençlik kollarından başlayarak partinin çeşitli kademelerinde görev alan parti örgütü üzerinde etkinliğiyle dikkat çeken Başkan Uysal, Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’ın kendi desteğiyle il başkanı adayı olacağı yönündeki kulislere yanıt verdi. ÖRGÜT İHTİYAÇ DUYARSA Başkan Uysal, “Partimizde kongre öncesi bu tür söylemler olur. Ancak Antalya Barosu lider ve öncü bir baro. Baro başkanımız değerli, çalışkan, çok güzel çalışmaları oluyor. Örgütümüz ihtiyaç duyarsa Baro Başkanı Polat Balkan gerekli değerlendirmesini yapar” dedi. ZAMAN BUNU GÖSTERECEK Kendisi dahil hiç kimsenin CHP’de aday çıkarmasının söz konusu olmadığının altını çizen Başkan Uysal, “Cumhuriyet Halk Partisi kitle partisidir. Kurumsal, dinamik ve demokrat bir partidir. Bu değerlerle hareket eder. Öyle bir kişinin çıkıp aday çıkarması söz konusu olamaz. Zaten çıkaramaz da… Kimin aday olacağına Cumhuriyet Halk Partisi’nin tabanı karar verir. Zaman da bunu gösterecektir” diye konuştu.  
Kongre sürecindeki CHP’nin kulislerinde en fazla konuşulan isim olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, www.haberimizvar.net’e özel açıklamalarda bulundu. Uysal, “CHP’de kimin aday olacağına taban karar verir” dedi.

haberimizvar.net- CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal, www.haberimizvar.net’e çok önemli açıklamalarda bulundu. Gençlik kollarından başlayarak partinin çeşitli kademelerinde görev alan parti örgütü üzerinde etkinliğiyle dikkat çeken Başkan Uysal, Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’ın kendi desteğiyle il başkanı adayı olacağı yönündeki kulislere yanıt verdi.

ÖRGÜT İHTİYAÇ DUYARSA

Başkan Uysal, “Partimizde kongre öncesi bu tür söylemler olur. Ancak Antalya Barosu lider ve öncü bir baro. Baro başkanımız değerli, çalışkan, çok güzel çalışmaları oluyor. Örgütümüz ihtiyaç duyarsa Baro Başkanı Polat Balkan gerekli değerlendirmesini yapar” dedi.

ZAMAN BUNU GÖSTERECEK

Kendisi dahil hiç kimsenin CHP’de aday çıkarmasının söz konusu olmadığının altını çizen Başkan Uysal, “Cumhuriyet Halk Partisi kitle partisidir. Kurumsal, dinamik ve demokrat bir partidir. Bu değerlerle hareket eder. Öyle bir kişinin çıkıp aday çıkarması söz konusu olamaz. Zaten çıkaramaz da… Kimin aday olacağına Cumhuriyet Halk Partisi’nin tabanı karar verir. Zaman da bunu gösterecektir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.