Efsane başkana protokol ayıbı

GÜNDEM 28.10.2019 - 19:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Efsane başkana protokol ayıbı

Antalya’nın ‘efsane başkanı’ olarak anılan eski Belediye Başkanı Selahattin Tonguç, Altan Portakal Film Festivali’nin açılış töreninde ayakta kaldı. Tonguç, “Kapanış törenine katılmayacağım” dedi.

haberimizvar.net-Antalya'nın 1973-80 yılları arasında belediye başkanlığını yapan ve adı ”Efsane Başkan” olarak anılan Selahattin Tonguç, Altın Portakal film Festivali’nde ayak kaldı. Davetiye gönderildiğinde, açılış gününde özellikle aranarak, katılması istenen Tonguç, yaşadıklarından dolayı çok üzüldüğünü söyledi. AYAKTA TUTTULAR Yaşadıklarını www.haberimizvar.net’e anlatan eski Başkan Tonguç, “Altın Portakal Film Festivali davetiyesini gönderdiklerinde arayarak mutlaka katılmam gerektiğini yer ayrıldığını söylediler. Açılış günü de ısrarlar yine aradılar, Aysun Hanım diye biri. Başkan Muhittin Böcek’in selamını iletti ve mutlaka katılmam gerektiğini, yer ayırdıklarını söyledi. Ben de gittim ama bana yer ayrılmamıştı. Uzun süre ayakta bekledim, beni görenler yer vermek istedi ancak kimseyi yerinden etmek istedim, rahatsızlık vermek istemedim.” dedi. KAPANIŞ TÖRENİNE GİTMEYECEĞİM Organizasyon hatası olduğunun altını çizen Tonguç, sözlerini şöyle tamamladı: “Uzun bekleyişin ardından arkalarda bir yer buldular. Organizasyonda sıkıntı yaşanmaması adına, kimseye huzursuzluk vermek istemediğim için geçtim, oturdum. Kimseye sıkıntı olmasın diye de ödüller verilene kadar orada oturdum. Organizasyonun hatasıydı ama çok üzüldüm. Bir de çok ayakta bekledim. Kapanış törenine gitmeyeceğim.”
Antalya’nın ‘efsane başkanı’ olarak anılan eski Belediye Başkanı Selahattin Tonguç, Altan Portakal Film Festivali’nin açılış töreninde ayakta kaldı. Tonguç, “Kapanış törenine katılmayacağım” dedi.

haberimizvar.net-Antalya'nın 1973-80 yılları arasında belediye başkanlığını yapan ve adı ”Efsane Başkan” olarak anılan Selahattin Tonguç, Altın Portakal film Festivali’nde ayak kaldı. Davetiye gönderildiğinde, açılış gününde özellikle aranarak, katılması istenen Tonguç, yaşadıklarından dolayı çok üzüldüğünü söyledi.

AYAKTA TUTTULAR

Yaşadıklarını www.haberimizvar.net’e anlatan eski Başkan Tonguç, “Altın Portakal Film Festivali davetiyesini gönderdiklerinde arayarak mutlaka katılmam gerektiğini yer ayrıldığını söylediler. Açılış günü de ısrarlar yine aradılar, Aysun Hanım diye biri. Başkan Muhittin Böcek’in selamını iletti ve mutlaka katılmam gerektiğini, yer ayırdıklarını söyledi. Ben de gittim ama bana yer ayrılmamıştı. Uzun süre ayakta bekledim, beni görenler yer vermek istedi ancak kimseyi yerinden etmek istedim, rahatsızlık vermek istemedim.” dedi.

KAPANIŞ TÖRENİNE GİTMEYECEĞİM

Organizasyon hatası olduğunun altını çizen Tonguç, sözlerini şöyle tamamladı: “Uzun bekleyişin ardından arkalarda bir yer buldular. Organizasyonda sıkıntı yaşanmaması adına, kimseye huzursuzluk vermek istemediğim için geçtim, oturdum. Kimseye sıkıntı olmasın diye de ödüller verilene kadar orada oturdum. Organizasyonun hatasıydı ama çok üzüldüm. Bir de çok ayakta bekledim. Kapanış törenine gitmeyeceğim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.