İl Başkanı’ndan engelli fırçası

SİYASET 31.10.2019 - 16:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İl Başkanı’ndan engelli fırçası

Kongrede karşısına çıkması beklenen Osman Dirican’ın engellilere yardım etmesine bozulan AKP Antalya İl Başkanı Taş, Dirican’a fırça atıp, teşkilata yardımların kabul edilmemesi talimatı verdi.

haberimizvar.net- AKP kongreleri öncesi mevcut Antalya il başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, karşına çıkacak muhtemel adaylardan biri olan teşkilatın yakından tanıdığı, iş adamı Osman Dirican’a fırça attığı konuşulmaya başlandı. İddiaya göre;  Dirican her zaman yaptığı gibi AKP Serik İlçe Teşkilatı aracılığıyla engelli araçları bağışında bulundu. ‘BİR DAHA SAKIN YAPMAYIN!’ Osman Dirican’ın bağışladığı engelli araçlarının dağıtıldığını öğrenen AKP İl Başkanı Taş, önce teşkilatı arayarak araçların dağıtımının kesilmesini, bir daha da Dirican araçlığıyla gelen yardımların kabul edilmemesi talimatını verdi. Taş, Dirican’ı da arayarak fırça attı. DİRİCAN’A SORDUK AKP teşkilatlarında kulaktan kulağa dolaşan bu durumla ilgili açıklama yapan Dirican, “Aramızı açmak isteyenler bunları konuşmuştur. Kesinlikle böyle bir durum yok. Zaten ben ürettiğim ve satışını yaptığım bir üründen gelen tüm geliri engelli kardeşlerimize bağışlıyorum. Hepsi bizim kardeşimiz, ben onlar için her daim bir şeyler yapmak istiyorum” dedi.   
Kongrede karşısına çıkması beklenen Osman Dirican’ın engellilere yardım etmesine bozulan AKP Antalya İl Başkanı Taş, Dirican’a fırça atıp, teşkilata yardımların kabul edilmemesi talimatı verdi.

haberimizvar.net- AKP kongreleri öncesi mevcut Antalya il başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, karşına çıkacak muhtemel adaylardan biri olan teşkilatın yakından tanıdığı, iş adamı Osman Dirican’a fırça attığı konuşulmaya başlandı. İddiaya göre;  Dirican her zaman yaptığı gibi AKP Serik İlçe Teşkilatı aracılığıyla engelli araçları bağışında bulundu.

‘BİR DAHA SAKIN YAPMAYIN!’

Osman Dirican’ın bağışladığı engelli araçlarının dağıtıldığını öğrenen AKP İl Başkanı Taş, önce teşkilatı arayarak araçların dağıtımının kesilmesini, bir daha da Dirican araçlığıyla gelen yardımların kabul edilmemesi talimatını verdi. Taş, Dirican’ı da arayarak fırça attı.

DİRİCAN’A SORDUK

AKP teşkilatlarında kulaktan kulağa dolaşan bu durumla ilgili açıklama yapan Dirican, “Aramızı açmak isteyenler bunları konuşmuştur. Kesinlikle böyle bir durum yok. Zaten ben ürettiğim ve satışını yaptığım bir üründen gelen tüm geliri engelli kardeşlerimize bağışlıyorum. Hepsi bizim kardeşimiz, ben onlar için her daim bir şeyler yapmak istiyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.