10 Kasım’da 15 mahalle seçimi

SİYASET 02.11.2019 - 15:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

10 Kasım’da 15 mahalle seçimi

CHP Kepez ilçe yönetiminin Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’a 15 mahalle delege seçimi koyması tepki çekti. Delege seçimlerinin bir ay süreceğini hatırlatan CHP’liler bu girişimin İlçe Başkanı Servet Yıldız’ın ayıbı olduğunu ileri sürdü

haberimizvar.net Kongre sürecine gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) mahalle delege seçimlerinin ayrıntıları da belli olmaya başladı. İlçe örgütleri tarafından belirlenen mahalle seçimleri takvimi tartışmaları da beraberinde getirdi. CHP Kepez ilçe yönetiminin Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’a 15 mahallede delege seçimi koyması tepkilere neden oldu. Tepkiler sosyal medya üzerinden dile getirilmeye başlandı. LİSTEDE KALEMLE DELEGE HESABI Kepez ilçe örgütünün belirlediği bu kongre takviminin CHP’nin utancı olduğunu ileri süren bir sosyal medya paylaşımında, “Kongre korkusu ile Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümüne 15 mahalle seçimi koymuştur. Yaklaşık bir ay sürecek mahalle delege seçimi takviminde 10 Kasım gibi özel bir günde ufak hesaplarla 15 seçim koymak, böyle küçük hesapların peşinde olmak tüm CHP’nin ayıbıdır. İl örgütünü derhal bu ayıba son vermeye çağırıyoruz” ifadelerini kullanıldı. Paylaşıma eklenen listenin yan tarafına kalemle yazılan rakamların da İlçe Başkanı Yıldız’ın delege hesabıyla yazılmış rakamlar olduğu ileri sürüldü.
CHP Kepez ilçe yönetiminin Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’a 15 mahalle delege seçimi koyması tepki çekti. Delege seçimlerinin bir ay süreceğini hatırlatan CHP’liler bu girişimin İlçe Başkanı Servet Yıldız’ın ayıbı olduğunu ileri sürdü

haberimizvar.net Kongre sürecine gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) mahalle delege seçimlerinin ayrıntıları da belli olmaya başladı. İlçe örgütleri tarafından belirlenen mahalle seçimleri takvimi tartışmaları da beraberinde getirdi. CHP Kepez ilçe yönetiminin Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’a 15 mahallede delege seçimi koyması tepkilere neden oldu. Tepkiler sosyal medya üzerinden dile getirilmeye başlandı.

LİSTEDE KALEMLE DELEGE HESABI

Kepez ilçe örgütünün belirlediği bu kongre takviminin CHP’nin utancı olduğunu ileri süren bir sosyal medya paylaşımında, “Kongre korkusu ile Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümüne 15 mahalle seçimi koymuştur. Yaklaşık bir ay sürecek mahalle delege seçimi takviminde 10 Kasım gibi özel bir günde ufak hesaplarla 15 seçim koymak, böyle küçük hesapların peşinde olmak tüm CHP’nin ayıbıdır. İl örgütünü derhal bu ayıba son vermeye çağırıyoruz” ifadelerini kullanıldı. Paylaşıma eklenen listenin yan tarafına kalemle yazılan rakamların da İlçe Başkanı Yıldız’ın delege hesabıyla yazılmış rakamlar olduğu ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.