Saadet yönetimine Antalya’dan 5 kişi

SİYASET 03.11.2019 - 17:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Saadet yönetimine Antalya’dan 5 kişi

Saadet Partisi’nin Genel İdare Kurulu’na (GİK) Antalya’dan Tahtakale Spot’un sahibi Sedat Cengiz, eski il başkanı Galip Akın, Ankara’da yaşayan Antalya kökenli Ersan Bilgin ve Yusuf Sunar girdi. Eski il başkanı Hasan Güldal da yedek üye olarak seçildi.

HABERİMİZ VAR – Saadet Partisi 7’nci Olağan Büyük Kongresi, ‘Gelecek Saadet ile gelecek’ ana temasıyla Ankara Spor Salonu’nda toplandı. Büyük kongrede 75 kişilik Genel İdare Kurulu (GİK) asıl üyeleri, 30 kişilik yedek üyeler, 11 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri ve 11 disiplin kurulu yedek üyesi belirlendi. GİK’e Antalya’dan Tahtakale Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Cengiz, eski il başkanı Galip Akın, Ankara’da yaşayan Antalya kökenli Ersan Bilgin ve Korkuteli eski teşkilat yöneticisi Yusuf Sunar girdi. Antalya eski il başkanı Hasan Güldal da ikinci sıradan yedek GİK üyesi olarak seçildi.   SAADET KONGRESİNDE ANTALYA EKİBİ   Antalya’nın 30 delegeyle temsil edildiği kongreye Antalya’dan başta İl Başkanı Ramazan Düzen, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Aktaş, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Antalya Şube Başkanı Ahmet Pişirici olmak üzere kalabalık bir ekip katıldı. Kongrenin son derece coşkulu geçtiğini söyleyen İl Başkanı Düzen, “Kongre salonunu dolup taştı. Salondakilerin üçte biri kadar da dışarıda kalabalık vardı. Antalya’dan Genel İdare Kurulu’na 5 kişinin seçilmesi büyük bir başarı. Ayrıca İçişleri eski bakanı İdris Naim Şahin de GİK’e girdi” şeklinde bilgi verdi. 
Saadet Partisi’nin Genel İdare Kurulu’na (GİK) Antalya’dan Tahtakale Spot’un sahibi Sedat Cengiz, eski il başkanı Galip Akın, Ankara’da yaşayan Antalya kökenli Ersan Bilgin ve Yusuf Sunar girdi. Eski il başkanı Hasan Güldal da yedek üye olarak seçildi.

HABERİMİZ VAR – Saadet Partisi 7’nci Olağan Büyük Kongresi, ‘Gelecek Saadet ile gelecek’ ana temasıyla Ankara Spor Salonu’nda toplandı. Büyük kongrede 75 kişilik Genel İdare Kurulu (GİK) asıl üyeleri, 30 kişilik yedek üyeler, 11 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri ve 11 disiplin kurulu yedek üyesi belirlendi. GİK’e Antalya’dan Tahtakale Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Cengiz, eski il başkanı Galip Akın, Ankara’da yaşayan Antalya kökenli Ersan Bilgin ve Korkuteli eski teşkilat yöneticisi Yusuf Sunar girdi. Antalya eski il başkanı Hasan Güldal da ikinci sıradan yedek GİK üyesi olarak seçildi.

 

SAADET KONGRESİNDE ANTALYA EKİBİ

 

Antalya’nın 30 delegeyle temsil edildiği kongreye Antalya’dan başta İl Başkanı Ramazan Düzen, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Aktaş, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Antalya Şube Başkanı Ahmet Pişirici olmak üzere kalabalık bir ekip katıldı. Kongrenin son derece coşkulu geçtiğini söyleyen İl Başkanı Düzen, “Kongre salonunu dolup taştı. Salondakilerin üçte biri kadar da dışarıda kalabalık vardı. Antalya’dan Genel İdare Kurulu’na 5 kişinin seçilmesi büyük bir başarı. Ayrıca İçişleri eski bakanı İdris Naim Şahin de GİK’e girdi” şeklinde bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.