İdris Naim Şahin tepkisi: ‘Haydi hep beraber takla atıyoruz’

GÜNDEM 03.11.2019 - 21:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İdris Naim Şahin tepkisi: ‘Haydi hep beraber takla atıyoruz’

‘Taklacı’ diye anılan İçişleri eski bakanı İdris Naim Şahin’in Saadet Partisi Genel İdare Kurulu’na alınmasına tepki gösteren Ali Aktaş, “Haydi hep beraber takla atıyoruz” dedi

HABERİMİZ VAR – Saadet Partisi’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı avukat Ali Aktaş, bugün yapılan 7. Olağan Büyük Kongre’de ‘Taklacı’ diye anılan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’in Genel İdare Kurulu’na (GİK) seçilmesine tepki gösterdi. Tepkisini Twitter üzerinden gösteren Aktaş, “İdris Naim Şahin bey benden çok daha fazla Milli Görüşçüdür. Haydi hep beraber takla atıyoruz şimdi” diye yazdı.    VATANDAŞA TAKLA ATTIRMIŞTI 2012 yılında 5 TEDAŞ işçisinin hayatını kaybetmesi üzerine inceleme yapmak üzere Erzurum’a giden dönemin İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, iş istemek için yanına gelen Mustafa Boğaçayır isimli yaşlı adamdan ilginç bir istekte bulunmuştu. Şahin, kendisine “Sizi gördüğüme çok sevindim Bakanım” diyen adama, “Nereden bileyim sevindiğini, haydi bir takla at da göreyim bakıyım” demişti. Şahin’in isteği üzerine vatandaş da takla atmıştı. İdris Naim Şahin, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi’nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilince de tartışılmıştı.
‘Taklacı’ diye anılan İçişleri eski bakanı İdris Naim Şahin’in Saadet Partisi Genel İdare Kurulu’na alınmasına tepki gösteren Ali Aktaş, “Haydi hep beraber takla atıyoruz” dedi

HABERİMİZ VAR – Saadet Partisi’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı avukat Ali Aktaş, bugün yapılan 7. Olağan Büyük Kongre’de ‘Taklacı’ diye anılan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’in Genel İdare Kurulu’na (GİK) seçilmesine tepki gösterdi. Tepkisini Twitter üzerinden gösteren Aktaş, “İdris Naim Şahin bey benden çok daha fazla Milli Görüşçüdür. Haydi hep beraber takla atıyoruz şimdi” diye yazdı. 

 

VATANDAŞA TAKLA ATTIRMIŞTI

2012 yılında 5 TEDAŞ işçisinin hayatını kaybetmesi üzerine inceleme yapmak üzere Erzurum’a giden dönemin İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, iş istemek için yanına gelen Mustafa Boğaçayır isimli yaşlı adamdan ilginç bir istekte bulunmuştu. Şahin, kendisine “Sizi gördüğüme çok sevindim Bakanım” diyen adama, “Nereden bileyim sevindiğini, haydi bir takla at da göreyim bakıyım” demişti. Şahin’in isteği üzerine vatandaş da takla atmıştı. İdris Naim Şahin, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi’nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilince de tartışılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.