Böcek sözünü tutmadı mı?

GÜNDEM 04.11.2019 - 14:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Böcek sözünü tutmadı mı?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in down sendromlu milli yüzücü Alperen Menç'e verdiği spor kulübüne ve işe alma sözünü tutmadığı iddia edildi. Anne Gülşen Menç, "Oğlum çok üzüldü. Özel bir çocuğun duygularıyla oynadılar" diyerek tepki gösterdi

haberimizvar.net Sabah Gazetesi’nin haberine göre, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 26 kez Türkiye şampiyonu olan down sendromlu milli yüzücü Alperen Menç'e verdiği iş sözünü tutmadığı iddia edildi. İddiaya göre olay şöyle gelişti: Başkan Böcek, Dr. Günseli-Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Ortaokulu/ Özel Eğitim Meslek Okulu Lise 8'inci sınıf öğrencisi olan down sendromlu milli sporcu 18 yaşındaki Alperen Menç ve ailesini, 24 Mayıs 2019'da makamında kabul etti. Baba Ferhat Menç ve anne Gülşen Menç ziyarette, 27 Mart-10 Nisan 2020'de 100 ülkeden 1000 sporcunun katılımıyla Antalya'da düzenlenecek Down Sendromlular Spor Oyunları hakkında Böcek'e bilgi verdi. Baba Menç, Alperen'in spor hayatı ve sportif başarılarını anlatıp en büyük arzusunun Antalya adına yarışmak olduğunu dile getirip destek istedi. DESTEK SÖZÜ VERDİ Başkan Böcek de, Alperen'in son derece başarılı bir sporcu olduğunu belirterek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Alperen için de yapabileceğimiz ne varsa araştırıp, onun yanında olmaya gayret göstereceğiz" dedi. ANNEDEN AÇIKLAMA Anne Menç, bu ziyaret sırasında Antalya Başkan Muhittin Böcek'in, oğlu Alperen'e kulübe ve işe alma sözü verdiğini ancak bu sözü tutmadığını açıkladı. Oğlunun fotoğrafını bile Böcek'in 100 günlük icraat programında kullandığını anlatan anne Menç, "Down Sendromlular Spor Oyunları'nda yüzme dalında Türkiye'yi Alperen'in temsil edecek olması nedeniyle oğluma burada övgüler yağdırıp ASAT Spor Kulübü'ne alma ve iş sözü verdi. Bizi Genel Sekreter ve ASAT Spor Kulübü Başkanı Cansel Tuncer Çevikol'a yönlendirdi. Çevikol'dan randevu almaya çalıştı ama alamadık. Randevu alamayınca da makamına gittik. Fakat görüşmek için 4 saat bekledik. Hiçbir sonuç alamadık" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in down sendromlu milli yüzücü Alperen Menç'e verdiği spor kulübüne ve işe alma sözünü tutmadığı iddia edildi. Anne Gülşen Menç, "Oğlum çok üzüldü. Özel bir çocuğun duygularıyla oynadılar" diyerek tepki gösterdi

haberimizvar.net Sabah Gazetesi’nin haberine göre, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 26 kez Türkiye şampiyonu olan down sendromlu milli yüzücü Alperen Menç'e verdiği iş sözünü tutmadığı iddia edildi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Başkan Böcek, Dr. Günseli-Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Ortaokulu/ Özel Eğitim Meslek Okulu Lise 8'inci sınıf öğrencisi olan down sendromlu milli sporcu 18 yaşındaki Alperen Menç ve ailesini, 24 Mayıs 2019'da makamında kabul etti. Baba Ferhat Menç ve anne Gülşen Menç ziyarette, 27 Mart-10 Nisan 2020'de 100 ülkeden 1000 sporcunun katılımıyla Antalya'da düzenlenecek Down Sendromlular Spor Oyunları hakkında Böcek'e bilgi verdi. Baba Menç, Alperen'in spor hayatı ve sportif başarılarını anlatıp en büyük arzusunun Antalya adına yarışmak olduğunu dile getirip destek istedi.

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Başkan Böcek de, Alperen'in son derece başarılı bir sporcu olduğunu belirterek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Alperen için de yapabileceğimiz ne varsa araştırıp, onun yanında olmaya gayret göstereceğiz" dedi.

ANNEDEN AÇIKLAMA

Anne Menç, bu ziyaret sırasında Antalya Başkan Muhittin Böcek'in, oğlu Alperen'e kulübe ve işe alma sözü verdiğini ancak bu sözü tutmadığını açıkladı. Oğlunun fotoğrafını bile Böcek'in 100 günlük icraat programında kullandığını anlatan anne Menç, "Down Sendromlular Spor Oyunları'nda yüzme dalında Türkiye'yi Alperen'in temsil edecek olması nedeniyle oğluma burada övgüler yağdırıp ASAT Spor Kulübü'ne alma ve iş sözü verdi. Bizi Genel Sekreter ve ASAT Spor Kulübü Başkanı Cansel Tuncer Çevikol'a yönlendirdi. Çevikol'dan randevu almaya çalıştı ama alamadık. Randevu alamayınca da makamına gittik. Fakat görüşmek için 4 saat bekledik. Hiçbir sonuç alamadık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.