Kepez Meclisi'nde tapu sevinci

YEREL 04.11.2019 - 17:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez Meclisi'nde tapu sevinci

Kepez Meclisi'nin Ayanoğlu, Gazi, Zeytinlik, Şelale, Aktoprak, Altıayak, Esentepe ve Mehmet Akif Ersoy mhallelerindeki 106 taşınmazı tapuya kavuşturacak karar, mahalle sakinleri tarafından ayakta alkışlandı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye hizmet binası meclis salonunda gerçekleştirilen Kasım ayı meclisinde 15 gündem maddesi görüşüldü. Ayanoğlu, Gazi, Zeytinlik, Şelale, Aktoprak, Altıayak, Esentepe ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde bulunan 106 taşınmazın değerlendirilmesi, gündemin en önemli maddeleri arasında yer aldı. Meclis gündeminin 10. maddesinde yer alan ve 8 mahallenin gecekondu sahiplerini tapularına kavuşturacak karar, oy birliğiyle kabul edildi. Kepez Meclisi'nin kararı salonda bulunan mahalle sakinleri tarafından ayakta alkışlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Söz verdiğimiz gibi mahalle sakinlerimizin tapularına kavuşmaları için elimizden geleni yapacağız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi. KENT MÜZESİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR Başkan Tütüncü, Kasım ayı meclis toplantısında gezici Kadın Sağlığı Merkezi'nin mahallelerde sağlık taramasına başladığını da duyurdu. Erken tanının önemli olduğuna değinen Başkan Tütüncü, taramaların ilk olarak Ünsal Mahallesi'nden başladığını ve 30 ile 70 yaş arasındaki kadınlara meme, rahim ve bağırsak kanseri taramalarının yapıldığını kaydetti. Antalya Kent Müzesi'nin de önümüzdeki günlerde açılacağına değinen Başkan Tütüncü, bu müzede Avrupa standartlarında, müzecilikte kullanılan teknolojik imkanların kullanıldığını ve 8 dilde hizmet verileceğini açıkladı.  
Kepez Meclisi'nin Ayanoğlu, Gazi, Zeytinlik, Şelale, Aktoprak, Altıayak, Esentepe ve Mehmet Akif Ersoy mhallelerindeki 106 taşınmazı tapuya kavuşturacak karar, mahalle sakinleri tarafından ayakta alkışlandı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye hizmet binası meclis salonunda gerçekleştirilen Kasım ayı meclisinde 15 gündem maddesi görüşüldü. Ayanoğlu, Gazi, Zeytinlik, Şelale, Aktoprak, Altıayak, Esentepe ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde bulunan 106 taşınmazın değerlendirilmesi, gündemin en önemli maddeleri arasında yer aldı. Meclis gündeminin 10. maddesinde yer alan ve 8 mahallenin gecekondu sahiplerini tapularına kavuşturacak karar, oy birliğiyle kabul edildi. Kepez Meclisi'nin kararı salonda bulunan mahalle sakinleri tarafından ayakta alkışlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Söz verdiğimiz gibi mahalle sakinlerimizin tapularına kavuşmaları için elimizden geleni yapacağız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

KENT MÜZESİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Başkan Tütüncü, Kasım ayı meclis toplantısında gezici Kadın Sağlığı Merkezi'nin mahallelerde sağlık taramasına başladığını da duyurdu. Erken tanının önemli olduğuna değinen Başkan Tütüncü, taramaların ilk olarak Ünsal Mahallesi'nden başladığını ve 30 ile 70 yaş arasındaki kadınlara meme, rahim ve bağırsak kanseri taramalarının yapıldığını kaydetti. Antalya Kent Müzesi'nin de önümüzdeki günlerde açılacağına değinen Başkan Tütüncü, bu müzede Avrupa standartlarında, müzecilikte kullanılan teknolojik imkanların kullanıldığını ve 8 dilde hizmet verileceğini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.