Bu ne yaman çelişki?

SİYASET 05.11.2019 - 17:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bu ne yaman çelişki?

Atatürk’ün ölüm yıldönümü 10 Kasım’a 15 mahallede seçim koyan CHP Kepez İlçe Yönetimi, üyelerini o gün yapılacak Muratpaşa Belediyesi’nin Kent Meydanı’na Atatürk ismi verilmesi törenine davet etti. Partililer “Bu ne yaman çelişki?” diye tepki gösterdi

haberimizvar.net Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’a 15 mahalle seçimi koyan CHP Kepez İlçe Başkanlığı, üyelerini de Muratpaşa Belediyesi’nin o gün yapacağı Kent Meydanı’na Atatürk isminin verilmesi törenine davet etti. CHP Kepez İlçe Yönetimi’nin kentte çok sayıda etkinliğin olacağı 10 Kasım Pazar gününe Teomanpaşa, Düdenbaşı, Göksu, Beşkonak, Emek, Altınova Orta, Altınova Sinan, Altınova Menderes, Altınova Düden, Zeytinlik, Yenidoğan, Ahatlı, Kültür, Avni Tolunay ve Duraliler mahallelerine delege seçimi koyması tartışmaları da beraberinde getirdi. KENT MEYDANI ATATÜRK İSMİ CHP kamuoyunda bu tartışmalar sürerken Kepez İlçe Başkanlığının üyelerini Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılacak isim verme törenine davet etmesi şaşkınlık yarattı. Muratpaşa Belediyesi’nin Atatürk Kent Meydanı isim verme töreni, Atatürk’e saygı yürüyüşü ve saygı konseri etkinliğinin 17.00’da başlayacağını belirten yetkililer, Kepez’de de Yenidoğan, Ahatlı, Kültür, Avni Tolunay ve Duraliler mahalle delegesi seçimleri için 17.30-19.30 arasının belirlendiğini hatırlattı. Kepez ilçe yönetiminin üyeleri hem o saatler arası seçim sandığına, hem de Atatürk’ü anma etkinliğine çağırması, “Bu ne yaman çelişki?” diye tepki topladı.
Atatürk’ün ölüm yıldönümü 10 Kasım’a 15 mahallede seçim koyan CHP Kepez İlçe Yönetimi, üyelerini o gün yapılacak Muratpaşa Belediyesi’nin Kent Meydanı’na Atatürk ismi verilmesi törenine davet etti. Partililer “Bu ne yaman çelişki?” diye tepki gösterdi

haberimizvar.net Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’a 15 mahalle seçimi koyan CHP Kepez İlçe Başkanlığı, üyelerini de Muratpaşa Belediyesi’nin o gün yapacağı Kent Meydanı’na Atatürk isminin verilmesi törenine davet etti. CHP Kepez İlçe Yönetimi’nin kentte çok sayıda etkinliğin olacağı 10 Kasım Pazar gününe Teomanpaşa, Düdenbaşı, Göksu, Beşkonak, Emek, Altınova Orta, Altınova Sinan, Altınova Menderes, Altınova Düden, Zeytinlik, Yenidoğan, Ahatlı, Kültür, Avni Tolunay ve Duraliler mahallelerine delege seçimi koyması tartışmaları da beraberinde getirdi.

KENT MEYDANI ATATÜRK İSMİ

CHP kamuoyunda bu tartışmalar sürerken Kepez İlçe Başkanlığının üyelerini Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılacak isim verme törenine davet etmesi şaşkınlık yarattı. Muratpaşa Belediyesi’nin Atatürk Kent Meydanı isim verme töreni, Atatürk’e saygı yürüyüşü ve saygı konseri etkinliğinin 17.00’da başlayacağını belirten yetkililer, Kepez’de de Yenidoğan, Ahatlı, Kültür, Avni Tolunay ve Duraliler mahalle delegesi seçimleri için 17.30-19.30 arasının belirlendiğini hatırlattı. Kepez ilçe yönetiminin üyeleri hem o saatler arası seçim sandığına, hem de Atatürk’ü anma etkinliğine çağırması, “Bu ne yaman çelişki?” diye tepki topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.