'Alo' sesine hasretler

YEREL 11.11.2019 - 11:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

'Alo' sesine hasretler

Antalya'nın Kaş İlçesi’nde, baz istasyonu olmadığı için cep telefonları çekmeyen, telefon kabloları çalındığı için de sabit hatların çalışmadığı Sinneli Mahallesi'nde vatandaşlar görüşmelerini yapmak için tepelere çıkıyor

haberimizvar.net Kaş İlçesi’ne 32 kilometre uzaklıktaki Toros Dağlarının eteklerinde yer alan Sinneli Mahallesi'nde vatandaşlar GSM operatörlerinin mahallede çekmemesi nedeniyle, cep telefonlarını kullanamıyor. Vatandaşlar, acil durumlarda cep telefonu kullanmak için tepelere çıkmak zorunda kalıyor. Mahalle sakinleri, sabit telefon hatlarını da telefon kabloları çalındığı için kullanamadığını söyledi. Sinneli Mahalle muhtarı Menderes Gencer, mahalle çukurda kaldığı için cep telefonlarının çekmediğini söyledi. Kaş merkeze 32 kilometre mesafedeki mahallenin 80 haneden oluştuğunu 225 kişinin yaşadığını anlatan Gencer, "148 seçmenimiz var. Denizden 1040 metre yükseklikteki mahallede hiçbir GSM operatörü çekmiyor. Sabit hatların telefon kabloları çalındı. Bu nedenle dünyayla bağlantımız kesildi" dedi. Sabit hatların 4 kez tamir edildiğini ancak her seferinde kabloların çalındığını belirten Menderes Gencer, "Şu anda mahallemizde 'alo' sesi yok. Acil bir hastamız olduğu zaman tepelere koşuyoruz. Cep telefonları ancak yüksek yerlerde çekiyor. GSM operatörü yetkililerinden baz istasyonu yapmalarını istiyoruz. Sesimize kulak verilsin. Biz de mahallemizde 'alo' sesi duyalım. Uzaktaki yakınlarımızın sesini duyalım. Hastamız olunca, acil bir durumda tepelere koşmayalım" dedi.
Antalya'nın Kaş İlçesi’nde, baz istasyonu olmadığı için cep telefonları çekmeyen, telefon kabloları çalındığı için de sabit hatların çalışmadığı Sinneli Mahallesi'nde vatandaşlar görüşmelerini yapmak için tepelere çıkıyor

haberimizvar.net Kaş İlçesi’ne 32 kilometre uzaklıktaki Toros Dağlarının eteklerinde yer alan Sinneli Mahallesi'nde vatandaşlar GSM operatörlerinin mahallede çekmemesi nedeniyle, cep telefonlarını kullanamıyor. Vatandaşlar, acil durumlarda cep telefonu kullanmak için tepelere çıkmak zorunda kalıyor. Mahalle sakinleri, sabit telefon hatlarını da telefon kabloları çalındığı için kullanamadığını söyledi.

Sinneli Mahalle muhtarı Menderes Gencer, mahalle çukurda kaldığı için cep telefonlarının çekmediğini söyledi. Kaş merkeze 32 kilometre mesafedeki mahallenin 80 haneden oluştuğunu 225 kişinin yaşadığını anlatan Gencer, "148 seçmenimiz var. Denizden 1040 metre yükseklikteki mahallede hiçbir GSM operatörü çekmiyor. Sabit hatların telefon kabloları çalındı. Bu nedenle dünyayla bağlantımız kesildi" dedi. Sabit hatların 4 kez tamir edildiğini ancak her seferinde kabloların çalındığını belirten Menderes Gencer, "Şu anda mahallemizde 'alo' sesi yok. Acil bir hastamız olduğu zaman tepelere koşuyoruz. Cep telefonları ancak yüksek yerlerde çekiyor. GSM operatörü yetkililerinden baz istasyonu yapmalarını istiyoruz. Sesimize kulak verilsin. Biz de mahallemizde 'alo' sesi duyalım. Uzaktaki yakınlarımızın sesini duyalım. Hastamız olunca, acil bir durumda tepelere koşmayalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.