Büyükşehir bürokratlarına şok suçlama

GÜNDEM 11.11.2019 - 12:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir bürokratlarına şok suçlama

Antalya'da siyanürle intihar eden Selim Şimşek’in yazdığı intihar mektubunun bir kısmı yayımlanarak Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir daire başkanı ve yardımcısının kendisinden 450 bin TL’yi aşkın para aldığını öne sürdüğü iddia edildi. Belediye bu iddiayı yalanlarken, soruşturmaya gizlilik kararı alındığı öğrenildi

haberimizvar.net Antalya’da maddi sıkıntılar nedeniyle kendisinin, çocuklarının ve eşinin hayatını sonlandıran baba Selim Şimşek’in intihar mektubunda dikkat çeken ayrıntılar yer aldı. Şimşek, mektubunda uzun yıllardır Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir daire başkanı ve yardımcısının “iş verme” vaadiyle kendisinden 450 bin TL’yi aşkın para aldıklarını, daha sonra kendisini tanımazlıktan geldiklerini yazdı. Şimşek, hesap hareketleri ve HTS kayıtlarından olayın ortaya çıkacağını belirtti.   Mektubunda yaşadığı ekonomik sıkıntıları uzun uzun anlatan Şimşek, kendisini intihara sürükleyen süreci detaylarıyla anlattı. Şimşek, uzun süre intihar etmemek için direndiğini, ancak çaresiz kaldığını belirtti. ‘CİNAYETTEN YARGILANSINLAR’ Cumhuriyet’ten Seyhan Avşar’ın haberine göre, Şimşek’in mektubunun tamamı yayımlanmazken, Şimşek, mektubunun son kısımlarında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Mali Hizmetler Daire Başkanı S.A.’nın ve yardımcısı F.P’nin isimlerini vererek, bu isimlerin ölümlerinden sorumlu olduğunu savundu. Şimşek’in mektubundaki o kısım ise şöyle: “Gel gelelim belediyedeki ş…, baş ş…. S.A. ve yardımcı ş… F.P. Bu iki isim 4 kişinin ölümünden direkt sorumlu olup, bu isimlerin cinayetten yargılanmasını yüce Türk adaletinden talep ediyorum. Benden iş verecekleri vaadiyle 450 bin TL’den fazla para aldılar. Sonrasında ise beni tanımamaya başladılar. Bu ş….. hesap sorulmasını sizlerden rica ediyorum. Belediyede icra müdürlüğünde çalışan R.A. diye birisine en son 19 bin TL gönderdim. Bu parayı S.A.’nın talimatıyla gönderdiğim hesap kayınvalidemin adına olan Garanti Bankası hesabıydı. Ayrıca S.A., özel idarede çalıştığı dönemde de benden çok defa yüklü meblağlarda paralar almıştır.” AK PARTİ DÖNEMİNDE ATANMIŞ  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan bir yetkili, “Selim Şimşek’in 31 Mart sonrası bizim dönemimizde aldığı bir iş görünmüyor. Daha önce almış olabilir. Daire Başkanı bizim atadığımız bir kadro değil. Önceki dönemden atanmış görevini sürdürüyor. Adı geçen kişi gerçekten böyle şey yaptıysa soruşturma sonucu ortaya çıkar ve gerekli cezayı alır” diye konuştu.   
Antalya'da siyanürle intihar eden Selim Şimşek’in yazdığı intihar mektubunun bir kısmı yayımlanarak Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir daire başkanı ve yardımcısının kendisinden 450 bin TL’yi aşkın para aldığını öne sürdüğü iddia edildi. Belediye bu iddiayı yalanlarken, soruşturmaya gizlilik kararı alındığı öğrenildi

haberimizvar.net Antalya’da maddi sıkıntılar nedeniyle kendisinin, çocuklarının ve eşinin hayatını sonlandıran baba Selim Şimşek’in intihar mektubunda dikkat çeken ayrıntılar yer aldı. Şimşek, mektubunda uzun yıllardır Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir daire başkanı ve yardımcısının “iş verme” vaadiyle kendisinden 450 bin TL’yi aşkın para aldıklarını, daha sonra kendisini tanımazlıktan geldiklerini yazdı. Şimşek, hesap hareketleri ve HTS kayıtlarından olayın ortaya çıkacağını belirtti.   Mektubunda yaşadığı ekonomik sıkıntıları uzun uzun anlatan Şimşek, kendisini intihara sürükleyen süreci detaylarıyla anlattı. Şimşek, uzun süre intihar etmemek için direndiğini, ancak çaresiz kaldığını belirtti.

‘CİNAYETTEN YARGILANSINLAR’

Cumhuriyet’ten Seyhan Avşar’ın haberine göre, Şimşek’in mektubunun tamamı yayımlanmazken, Şimşek, mektubunun son kısımlarında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Mali Hizmetler Daire Başkanı S.A.’nın ve yardımcısı F.P’nin isimlerini vererek, bu isimlerin ölümlerinden sorumlu olduğunu savundu. Şimşek’in mektubundaki o kısım ise şöyle:

“Gel gelelim belediyedeki ş…, baş ş…. S.A. ve yardımcı ş… F.P. Bu iki isim 4 kişinin ölümünden direkt sorumlu olup, bu isimlerin cinayetten yargılanmasını yüce Türk adaletinden talep ediyorum. Benden iş verecekleri vaadiyle 450 bin TL’den fazla para aldılar. Sonrasında ise beni tanımamaya başladılar. Bu ş….. hesap sorulmasını sizlerden rica ediyorum. Belediyede icra müdürlüğünde çalışan R.A. diye birisine en son 19 bin TL gönderdim. Bu parayı S.A.’nın talimatıyla gönderdiğim hesap kayınvalidemin adına olan Garanti Bankası hesabıydı. Ayrıca S.A., özel idarede çalıştığı dönemde de benden çok defa yüklü meblağlarda paralar almıştır.”

AK PARTİ DÖNEMİNDE ATANMIŞ 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan bir yetkili, “Selim Şimşek’in 31 Mart sonrası bizim dönemimizde aldığı bir iş görünmüyor. Daha önce almış olabilir. Daire Başkanı bizim atadığımız bir kadro değil. Önceki dönemden atanmış görevini sürdürüyor. Adı geçen kişi gerçekten böyle şey yaptıysa soruşturma sonucu ortaya çıkar ve gerekli cezayı alır” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.