AK Parti’de art arda istifalar

SİYASET 13.11.2019 - 10:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AK Parti’de art arda istifalar

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu. Öte yandan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli'nin de görevden istifa ettiği öğrenildi. İstifa eden bir diğer ismin de Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan olduğu iddia edildi

haberimizvar.net AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'le yapmış olduğu görüşme sonucu bugün itibariyle İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını duyurdu. Çetinbaş, "Yapmış olduğum bu görevi ömrüm boyunca onurla taşıyacağımı ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istikametinden ayrılmayacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz. Baki selam ve muhabbetle" dedi. BİR İSTİFA DA MANİSA'DA  Öte yandan AK Parti'de art arda gelen istifalara, Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç'a yakınlığı ile bilinen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de eklendi. Marmara Bölge Koordinatörü olan Berk Mersinli’nin, yarın saat 11.00'da İl Yönetim Kurulu üyeleri ile son bir toplantının ardından basın mensuplarının karşısına çıkıp istifasını açıklaması bekleniyor. Parti içi kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, atama yöntemi ile yeni il başkanı belirleyecek olan Manisa’da bu ismin Salih Hızlı olduğu öğrenildi. KIRŞEHİR İL BAŞKANI DA İSTİFA EDİYOR AK Parti'de genel merkezden gelen talimat üzerine istifa etmesi beklenen bir diğer isim de Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan. Aslan’ın ilerleyen günlerde istifasını duyurması bekleniyor. Muzaffer Aslan'ın yerine Kırşehir Belediyesi eski Başkanı Yaşar Bahçeci'nin göreve getirilebileceği öğrenildi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu. Öte yandan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli'nin de görevden istifa ettiği öğrenildi. İstifa eden bir diğer ismin de Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan olduğu iddia edildi

haberimizvar.net AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'le yapmış olduğu görüşme sonucu bugün itibariyle İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını duyurdu. Çetinbaş, "Yapmış olduğum bu görevi ömrüm boyunca onurla taşıyacağımı ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istikametinden ayrılmayacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz. Baki selam ve muhabbetle" dedi.

BİR İSTİFA DA MANİSA'DA 

Öte yandan AK Parti'de art arda gelen istifalara, Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç'a yakınlığı ile bilinen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de eklendi. Marmara Bölge Koordinatörü olan Berk Mersinli’nin, yarın saat 11.00'da İl Yönetim Kurulu üyeleri ile son bir toplantının ardından basın mensuplarının karşısına çıkıp istifasını açıklaması bekleniyor. Parti içi kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, atama yöntemi ile yeni il başkanı belirleyecek olan Manisa’da bu ismin Salih Hızlı olduğu öğrenildi.

KIRŞEHİR İL BAŞKANI DA İSTİFA EDİYOR

AK Parti'de genel merkezden gelen talimat üzerine istifa etmesi beklenen bir diğer isim de Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan. Aslan’ın ilerleyen günlerde istifasını duyurması bekleniyor. Muzaffer Aslan'ın yerine Kırşehir Belediyesi eski Başkanı Yaşar Bahçeci'nin göreve getirilebileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.