İYİ Parti kafilesinde 150 CHP’li kadın

SİYASET 17.11.2019 - 16:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti kafilesinde 150 CHP’li kadın

İYİ Partili kadınların yaptığı Ankara çıkarmasında CHP’li kadınların da olduğu doğrulandı. Geziye katılan CHP üyesi Güler Mercan Aykaç, “Bu geziden ilçe başkanımızın da haberi vardı ve belki 150 tane CHP’li kadın katıldı” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya teşkilatının 12 Kasım’da 1000 kadınla genel başkan Meral Akşener’le tanışmak ve grup toplantısına katılmak için Ankara’ya yaptığı 24 otobüslü çıkarmada CHP’li kadınların da yer aldığı doğrulandı. Ankara’ya giden İYİ Parti kadınlar kafilesinde yer alan CHP Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aykaç’ın annesi, kendisi de parti üyesi olan Güler Mercan Aykaç konuya açıklık getiren bir açıklama yaparak, “Bu geziden ilçe başkanımızın da haberi vardı ve belki 150 tane CHP’li kadın katıldı” dedi. ‘ZATEN ANKARA’YA GİTMEK İSTİYORDUK’ Kendisinin aynı zamanda Sivaslılar Platformu yönetim kurulu üyesi ve Sivaslılar Derneği kadın kolları başkanı olduğunu söyleyen Aykaç, “Sivaslı kadınlar için Anıtkabir’e ve meclise bir gezi düzenlemek istedik. İYİ Partili arkadaşlarımız da kendileri bir gezi düzenledi ve bizi de götürebileceklerini söylediler. Biz de geziye katılmak isteyen 25 kişilik kadın grubumuzla İYİ Parti’nin otobüsüyle gittik. Bizi mecliste CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu karşıladı. Onunla yemek yedik, sohbet ettik ve tekrar İYİ Parti otobüsüyle Anıtkabir’i ziyaret ettik” dedi. İYİ Parti otobüsüyle Ankara’ya gitmenin bir parti suçu teşkil etmediğini ve İYİ Partili olduğu anlamına de gelmediğini söyleyen Güler Mercan Aykaç, “Bu geziden ilçe başkanımızın da haberi vardı ve belki 150 tane CHP’li kadın katıldı” diye bilgi verdi. 
İYİ Partili kadınların yaptığı Ankara çıkarmasında CHP’li kadınların da olduğu doğrulandı. Geziye katılan CHP üyesi Güler Mercan Aykaç, “Bu geziden ilçe başkanımızın da haberi vardı ve belki 150 tane CHP’li kadın katıldı” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya teşkilatının 12 Kasım’da 1000 kadınla genel başkan Meral Akşener’le tanışmak ve grup toplantısına katılmak için Ankara’ya yaptığı 24 otobüslü çıkarmada CHP’li kadınların da yer aldığı doğrulandı. Ankara’ya giden İYİ Parti kadınlar kafilesinde yer alan CHP Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aykaç’ın annesi, kendisi de parti üyesi olan Güler Mercan Aykaç konuya açıklık getiren bir açıklama yaparak, “Bu geziden ilçe başkanımızın da haberi vardı ve belki 150 tane CHP’li kadın katıldı” dedi.

‘ZATEN ANKARA’YA GİTMEK İSTİYORDUK’

Kendisinin aynı zamanda Sivaslılar Platformu yönetim kurulu üyesi ve Sivaslılar Derneği kadın kolları başkanı olduğunu söyleyen Aykaç, “Sivaslı kadınlar için Anıtkabir’e ve meclise bir gezi düzenlemek istedik. İYİ Partili arkadaşlarımız da kendileri bir gezi düzenledi ve bizi de götürebileceklerini söylediler. Biz de geziye katılmak isteyen 25 kişilik kadın grubumuzla İYİ Parti’nin otobüsüyle gittik. Bizi mecliste CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu karşıladı. Onunla yemek yedik, sohbet ettik ve tekrar İYİ Parti otobüsüyle Anıtkabir’i ziyaret ettik” dedi. İYİ Parti otobüsüyle Ankara’ya gitmenin bir parti suçu teşkil etmediğini ve İYİ Partili olduğu anlamına de gelmediğini söyleyen Güler Mercan Aykaç, “Bu geziden ilçe başkanımızın da haberi vardı ve belki 150 tane CHP’li kadın katıldı” diye bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.